Каква свекърва ще се окажe според зодията й?

Снаха и свекърва – този тип взаимоотношения са пословични от край време. Образът на проклетата свекърва стряска повечето бъдещи булки, които нямат търпение да кажат заветното „Да” на своят любим. За непреодолимите проблеми, които двете жени имат в дома, се е писало и говорило много.

Предлагаме ви материал, благодарение на който ще имате възможност да опознаете „врага” и да бъдете абсолютно наясно какво ще ви дойде до главата, когато влезете в дома й.

Какви са свекървите според тяхната зодиакална принадлежност. Вижте!

Овен

Свекървата, родена под знака на Овена определено не е най-лошият вариант, който може да ви се падне. Естествено и те си имат доста недостатъци. Няма обаче да усетите негативното й отношение, дори и да има такова тя няма да го покаже, по-скоро ще си премълчи.

Телец

Ако поддържате дома си перфектно, ако се грижите добре за момчето й, няма да имате сериозни проблеми. А под “ да се грижите добре”, свекървата Телец разбира да имате идеален дом, да готвите отлично и да глезите съпруга си. Освен това, свекървата Телец ще се постарае да осигури финансова стабилност за младото семейство.

Близнаци

Ако ви се налага да живеете под един покрив със свекърва си, то е хубаво от сега да си набавите необходимите лекове за главобол, който непременно ще си докарате. Тези жени определено не са злонамерени, но пък и често се изказват неподготвени или където не трябва. Всички знаят колко са приказливи Близнаците, а когато комбинираме и думичката „свекърва“ със зодиакалния знак положението може да стане взривоопасно.

Рак

Ако свекървата ви е Рак и искате да поддържате близки взаимоотношения, то се настройте психически, че ще се налага да я „ухажвате” непрекъснато. Ще избегнете конфронтацията, ако редовно се обаждате да й честитите празниците или правите често дребни подаръчета.

Лъв

Ако имате свекърва Лъв, не ни остава друго освен да ви пожелаем успех. Тези жени обичат да командорят, а още повече ще им угодите, ако винаги сте съгласна с тях. Никога не забравяйте, че към егото диктаторски настроените Лъвици е необходимо да се подхожда с нужния респект и внимание.

Дева

Голяма част от вицовете за свекърви са вдъхновени именно от представителките на зодия Дева. И да ви изглежда миличка и добра, това е измамно! Тя определено обожава да дава „тон в живота”, да мърмори и да е недоволна от всичко, което правите. Никога няма да покриете високите й критерии за идеална снаха, така че изобщо няма смисъл да се затормозявате.

Везни

Попадение в десетката! Може би най-добрият вариант за свекърва, който може да ви се падне. Свекървата Везна никога няма да си позволи намеса в отношенията ви. Ще се опита да поддържа дистанция, за да не ви притеснява прекалено. Не се дразнете, ако често ви търси да излезете на по кафе или да се помотаете из мола. Тя просто се стреми да бъдете приятелки.

Скорпион

Свекървата скорпион със сигурност е „нож с две остриета”. Бъдете много предпазливи. Дръжте се възможно най-мило и любезно, когато се намирате в нейната компания, защото няма връщане назад, ако веднъж предизвикате гнева й.

Стрелец

Ако представителка на тази зодия ви е свекърва, дишайте спокойно. Тя по презумпция е „над нещата” и никога не се намесва в чужди взаимоотношения, ако ще да са и на момчето й. Ако сте по-чувствителна натура, бъдете подготвена и се въоръжете с търпение, защото тактичността не е от характерните черти на тази зодия.

Козирог

Свекървите козирози имат философски поглед на живота. Не смятат, че децата са тяхна лична собственост. Те няма да си позволят да се натресат неканени на гости, нито пък ще канят вас прекалено често. Но и това спокойствие си има своята цена. Не очаквайте тази жена да се включва много в грижите за децата. Всъщност от време на време тя ще иска просто да се радва на тяхната компания.

Водолей

Свекървите от този знак са много модерни, усмихнати, но и вечно забързани. Внимание! Бъдете нащрек с тях, защото от вас ще се очаква непрекъснато да правите нещо и да живеете с техните темпове. Ако не го правите, много вероятно да ви излезе славата „мързеланка”.

Риби

С тази свекърва семейният ви живот ще бъде като песен! Свекървата Риба ще ви приеме като родна дъщеря и ще ви помага с каквото може. За всичко може да разчитате нейната подкрепа. Няма да ви предаде никога и дори, ако просто имате нужда да поплачете на нечие рамо, то това ще е нейното.Коментари

Най-добрият вариант, казват, зодия Везни. Вярно е написано, но и в тази „обич“ трябват две страни, което не е анализирано в тази статия.Има само едно вярно правило: свекървата трябва да дава, да дава , да си мълчи и да стои на дистанция. Ако не иска да отчуждят и детето й от нея.

Нищо вярно! Моята свекърва „Везни“ ми почерни живота! Има двоен стандарт за хората. Към съпруга ми и към децата ми се държи добре, а към мен…Дълго време не разбирах защо е това отношение, мислех, че аз съм виновната и се стараех всячески да й угодя, до абсолютно смехотворната нейна фраза: „Ти няма да отнемаш сина ми от мен.“ И други свекьрви „Везни“ имат същото отношение. Отношението им към хоирата е снобско: Нейната майка е „Скорпион“. Вярвайте просто обичам тази жена: мъдра,с изключително човешко отношение.
И за свекървата „Лъв“ си е пълна глупост. Синът ми живее с едно момиче от три години и аз изобщо не им се бъркам. Само ги финансирам, когато мога. Нъжът ми и свекърва ми избълваха змии и гущери по отношение на връзката им /момичето е по-голямо/, но на мен ми стига да виждам синът си със щастливо изражение на лицето. освен това напълно самостоятелен и възмъжал.

Нищо вярно според моя опит