Какъв е мъжът според месеца на раждане

Ако искаш да опознаеш по-добре мъжа до себе си , разбери кога е роден. Месецът играе голяма рола в изграждане на характера му, отношението към околните, живота и любовта.

Мъжът, роден Януари

Мъжете, родени през този месец се славят като абсолютни лидери! Те мислят аналитично и креативно. Знаят как да постигат набелязаните цели. Горделиви и самостоятелни. Бъдете сигурна, че с този мъж нищо няма да ви липсва. Но не се заблуждавайте, че ще ви даде романтиката, от която имате нужда. Те просто искат жената до тях да ги подкрепя и разбира.

Мъжът, роден Февруари

Особняци. В любовта търсят нещо наистина специално. Хубавото е, че ако веднъж се влюбят няма да погледнат друга жена. Обожават да се раздават и да се грижат за хората около тях. Понякога дори пренебрегват собствените си потребности. Доста са объркани и нерешителни. Стартират някаква идея, но я зарязват по средата.Но пък са истински добряци!

Мъжът, роден Март

Мъжете, които са родени през март са много буйни и темпераменти. Така им се случва, че винаги действат под напрежение.. Обикновено са на правилното място в точния момент. Когато започват някаква връзка се отдават напълно, но бързо губят интерес. Често изневеряват. Печелят много, но и много харчат. С мартенски мъж е интересно. Но, ако сте от романтичните, по-добре бягайте далече.

Мъжът, роден Април

На пръв поглед мъжете родени през април са улегнали и добрички. Казано с две думи – големи душички. Но истината не е точно такава. По-скоро са изключително властни, изтъкани от амбиции и никоя жена няма да успее да им се наложи. Имат много приятели и държат на тях. Жени, които искат да споделят постелята не им липсват. Ако си падате по- мъж, роден през април, подгответе се за сериозна конкуренция.

Мъжът, роден Май

Умират за светски живот и публичност. Е, когато всичко това им омръзне бягат на уединено място с приятна гледка. Родените през май са преди всичко естети. Имат особен усет към красиви картини, хубава музика и стойностни жени. Често ще ги видите в ролята на настървени свалячи. Излъчването име е абсолютно мъжкарско и дамите им се лепят като мухи на мед.

Мъжът, роден Юни

Мъжете родени през юни могат да се опишат само с три неща-романтици, ревнивци и невероятни любовници! Имат склонност сами да усложняват отношенията си в една връзка и често страдат след това. Но пък са ужасно креативни. Хора като тях са „ценен кадър“ за всеки работодател. Харесва им да създават правила, които да се спазват от всички. Малко си падат клюкари.

Мъжът, роден Юли

За тях семейството е тяхната крепост. Често са много крайни, понякога цинични, но не ги съдете много. Истината е, че не го правят със злоба. Не обичат да споделят проблемите се и рядко търсят помощ. Но са гъвкави и успяват да се измъкнат от всяка ситуация. Ако се срещате с мъж роден през юли, трябва да знаете, че няма да ви липсват комплименти и поетични думи. Казват ги като шега. Но пък наистина си го мислят.

Мъжът, роден Август

Родените през август са мъжете на честта! Истински мачовци. Рицари на съвременния свят, които омайват всички покрай себе се си с поведение, излъчване и осанка. За съжаление в сърцето им има място за повече от една дама. За августовските мъже може да се каже, че остават завинаги в сърцето на всяка жена, която е имала щастието да бъде с тях. Имат невероятен подход, когато искат да свалят дамата на сърцето си . Готови са да помагат и насочват, стига да не злоупотребява с добрината им. Лесно печелят пари, защото са много комбинативни. Не обичат да бъдат командвани и искат винаги те да са начело на парада. Избират най-доброто и не го пускат лесно да си отиде.

Мъжът, роден Септември

Родените през септември се отличават с висок интелект. Е, често играят роли. Все пак е доста трудно да ги разбереш. Много са критични и често дразнят околните с непрестанните забележки и съвети. Ако им влезете под кожата, ще имате до себе си един предан мъж. И като приятел и като партньор в живота. Дори няма да се замисли, ако трябва да пренебрегне важна среща, сама за да ви накара да се чувствате добре.

Мъжът, роден Октомври

Те са нещо средно между аристократи, умници и глезени деца. Както в един момент ви говорят възвишено за живота, така в следващия момент започват да се сърдят и цупят че не са задоволени някои от прищявките им. Бъдете бдителни с тези мъже, защото са майстори на манипулациите! Могат да накарат една жена да направи абсолютно всичко да тях. Ако се влюбят са отдадени и грижовни. Романтици са, така че очаквайте изненади и прекрасни вечери на свещи.

Мъжът, роден Ноември

Ноемврийските мъже са изпълнени с позитивизъм, имат способността да надъхват и вдъхновяват останалите. Винаги са заобиколени от хора, които искат да бъдат близо до тях. Лошото е, че ако ги настъпите по болното място са доста отмъстителни. Особено пък, ако става въпрос за човек, на когото са държали. Харесва им да се забавляват и да са в центъра на купона. Рядко се превръщат в съпрузи за пример. Е, ако си търсите само емоция и тръпка, направо се насочете към ноемврийски мъж.

Мъжът, роден Декември

Непрекъснато се стремят уравновесен и спокоен живот, но почти никога не го постигат. Хората, родени през декември са надарени с огромен късмет, но все се оплакват, че нещо им липсва. Надценяват се, но погрешните ходове ги свалят на земята. Дори и в любовта. Декемврийските мъже са усмихнати, забавни и са мечта за всяка женска компания. Жените полудяват по тях, а те не пропускат възможността да се възползват. Внимавайте. Тези мъже могат да ви свалят звезди през нощта, а после да се изпарят с изгрева и никога повече да не ги видите.Коментари

МНОГО ТОЧНО….

За августовските съм сигурна на 1000%. Половинът са го описали 1 към 1 (y).