С какъв мъж си имате работа според подаръците, които получавате

Изборът на подарък за половинката изглежда като задача по висша математика? Но пък мъж, който държи на теб няма да се предаде в никакъв случай и ще се опита геройски да преодолее и тази мисия, която да отвори сърцето ти към него.

Какви символи крият подаръците, които мъжът избира за теб. Да видим!

Авторът Антон Райт в книгата си „Символи и подаръци“ разчита скрития смисъл на мъжките изненади.

1. Бижута

Мъжете не знаят защо толкова ви харесват бижутата. Но пък приемат факта за даденост – „трябва“ означава „трябва“ и толкоз. По женската скала бижутата са на топ място и няма да сбъркате, ако й подарите бижуто, което обича. Това означава, че и тя е на топ място в сърцето ви.

2. Ваучер за подарък

Обичате козметика? А той вместо козметика ти подарява ваучер от строителен магазин. Това означава, че креативността му е на ниво -1. Да, формално е изпълнил задълженията си за подарък, но от друга страна, май не. Пука ли му изобщо какво харесвате? Не оставайте с такъв мъж дълго време, следващият път току виж ви подарил бормашина да пробивате стените вкъщи.

3. Бельо

Абсолютно честен подарък. Всъщност не е важно от колко време се познавате. Бельо се подарява с една единствена цел – да го съблечете. Желателно е още тази вечер, под звуците на секси песен. Мъжът, който подарява бельо е секси и харесва онова, което криете под дрехите си. Не се колебайте да се хвърлите в приключение, току виж ви хареса.

4. Пари

Мъжът е сигурен: основното мъжко задължение и в делник, и в празник е да осигурява семейството. Традицията е жива! Може би това е един хубав подарък. Вие имате парите и избирате това, което ви харесва. Това е за жени, които не държат да бъдат изненадани. Все пак подаръкът може да се окаже несполучлив, а с пари ще купите точно това, което сте си набелязали.

5. Нов айфон

Само стабилен мъж във финансово отношение може да даде няколко минимални заплати за подобно нещо. Този мъж определено е настроен за сериозна и продължителна връзка. Поне до момента, в който не излезе следващият модел – я телефон, я жена. Мислете хубаво, преди да се впуснете в подобно приключение. Току виж ви сменил за по-лъскава и по-нова мацка.

6. Цветя

Най-красивото обяснение в любов, освен ако не броиш връзката ключове от колата или апартамента. Мъжът, който подарява цветя е романтичен и определено ви харесва много. Стига да не си останете само с цветята, разбира се.

7. Книги

По този начин се опитват с малко пари да покажат индивидуалност в избора на подарък. Не винаги обаче този подарък е подходящ, особено пък за жени, които не са отворили една книга през живота си. През 21 век книгата е толкова оригинален подарък, колкото комплект порцеланови чинии.

Колко често мъжете глезят жените с подаръци?

44% от щастливите ги получават абсолютно без никакъв повод

39% трябва да чакат някакъв особен случай

17% от анкетираните момичета смятат, че една любовна нощ е по-добрият начин да се отблагодариш на партньора

11% получават само по празниците

6% не помнят кога за последно са им подарили нещо

Неловки моменти – не го правете

„На годишнината от сватбата купих златни обици на жена си. Ушите и не бяха продупчени“

„Подарих на момичето си шоколадов смартфон в кутия от айфон. Не оцени шегата ми“.

„Отидох при момиче, което не пие с бутилка уиски. Изслушах цяла лекция за вредата от алкохола“

„Занесох й голямо плюшено мече. Тя се обиди и подари мечето на по-малката си сестра“ Коментари