Какви са хората родени през декември

Ако сте от хората родени през декември, можете да се гордеете с орлово око, което притежавате и с което разкривате и най-малките подробности около себе си. Е, когато са тъжни, излъчват особена студенина, която кара и останалите около тях да зъзнат. Вижте основните характеристики на хората, родени през последния месец от годината.

1.Сексапил

Родените през декември имат невероятната способност да привличат със сексапил от километри. Те отлично знаят кога да засилят чара си и кога да оставят жертвата да ги преследва. Обикновено правят, така че партньорът им се влюби до уши. Предпочитат връзката да е дълбока и интензивна. Разкриват вътрешното си „аз“ само за малък кръг от хора и то определено, след като са се уверили, че могат да им имат пълно доверие.

2. Виновно удоволствие

Хората, родени през декември често се изкушават от декадентския лукс на целодневен любовен фест в леглото с новата изгора. Те са изключително страстни, неустоими, понякога крайни. За тях удоволствието е нещо, което задължително трябва да се изпита, независимо кога и къде. Често са много настоятелни и това понякога отблъсква околните.

3. Стратези

От родените през този месец се раждат невероятни стратези. Умело изготвят планове, които след това реализират. Сред тях има чудесни мениджъри, които точно и ясно определят целите пред подчинените си . Знаят прекрасно какво точно да се направи предварително, за да бъде успешно изпълнен набелязания стратегическият план за успех. Обикновено тактическата им подготовка е на много високо ниво. Сред тях има хора, които ръководят големи предприятия и институции.

4. Целеустремени

Никога не забравяте какво искате да постигнете дори това да е била далечна детска мечта. Не се впускате обаче в безсмислени начинания и знаете истинската цена на труда. Всеки риск е добре премерен и обмислен. Държите на доброто образование, успешна кариера и създаването на уютен дом, пълен с деца. Това ви дава голямо самочувствие и устрем да продължите напред. Родените през декември имат афинитет към писането и рисуването. Затова и когато не давате израз на чувствата си наяве, ги пресътворявате в картина или стих.

5. Отговорност и дълг

Подхождате изключително сериозно към всичко, което правите, защото вашето чувство за дълги отговорност е силно развито. На родените през декември със сигурност може да се разчита безпрекословно. Единственото, което понякога пречи е, че често се обръщате към миналото и това ви действа като спирачка да се наситите емоционално на новото и неочакваното около вас. Декемврийските хора са предпочитани служители поради тяхното постоянство и отговорност. Но те не се примиряват с работа зад бюро цял живот, а винаги се стремят към по-високи постове, защото успехът и доказването пред себе си и околните е по-важен от всичко.

6. Честолюбиви

Тук определено може да се твърди, че родените през декември са хора на честа. Лесно се обиждат, ако някой ги засегне на честност и лоялност. Ако се ядосат, стойте далече докато им отмине гнева, могат да обидят и наранят с думи, които дори не са мислели. Не обичат да бъдат замесвани в интриги и скандали и стоят встрани от всякакви клюки. Ако приятел поиска от тях помощ винаги ще се отзоват, защото приятелството за тях е въпрос на чест, дълг и лоялност.

7. Позитивни

Винаги са оптимистично настроени и умеят да поддържат ведро настроение около себе си. Притежават изключително чувство за хумор, което грабва околните на мига. Усмивката им е непринудена и изкушаваща. За тях дори и малките неща от живота са знак, че нещата се случват в положителна посока. Не се отчайват, не изпадат в депресии и никога няма да ги видите омърлушени, дори и светът пред тях да се срива. Вярват в любовта и са готови да дадат всичко от себе си, ако срещнат правилният човек. Те обикновено бързо си познават партньора. За тях влюбването от пръв поглед е като детска игра. Коментари