Какви са хората родени през февруари

Родените през месец февруари се отличават с висока интелигентност и буен темперамент. Понякога са твърде припряни и избухливи. В пристъп на гняв са готови да наранят жестоко дори и хората, които най-много обичат. Вижте характерните черти, които описват родените във втория месец от годината.

1. Нетърпеливи

Родените през февруари са изключително нетърпеливи и припрени. Искат всичко да се случва сега и на момента. Понякога толкова бързат да приключат с някога задача или набелязан план, че не обмислят нещата докрай и след това често съжаляват. Това обаче не им пречи да започват отново и отново докато им се получи. Нетърпеливи са и в любовта. Ако са пленени от сърцето на някой, то нещата помежду им трябва да се случат тук и сега. Незабавно.

2. Смели

Изключително смели и жертвоготовни. Родените през февруари не се плашат от трудностите, дори напротив обичат да рискуват и да печелят. Готови са за всяка битка, независимо какъв ще е изходът от нея. Зареждат се от подвизите си, защото обичат да бъдат поощрявани и потупвани по рамото. Смелостта им е качество, което околните оценяват. За приятели са готови да се хвърлят и в най-трудната битка.

3. Злопаметни

Родените през февруари не прощават обиди. Дори и да простят, не забравят. Понякога са злопаметни и отмъстителни. Ако имат набелязана цел не признават нищо и никого. Сред родените през февруари има големи егоисти. Така че не очаквайте от тях да са прекалено великодушни и добри. За тях е забавно да манипулират хората и да взимат това, което искат от живота.

4. Кариеристи

За родените през втория месец на годината би могло да са каже, че по природа са свръх амбициозни и непрекъснато гонят върхове в кариерата. За да са винаги на върха обаче често използват не съвсем честни способи. Това не означава, че не са добри ръководители, дори напротив. родените през февруари са изключително праволинейни, когато екипът има задачи за изпълнение. Летвата при тях винаги е висока и понякога дори се опитват да надскочат сами себе си. Ако се занимават с мениджърство, управляват добре и работниците имат респект и уважение към тях.

5. Верни в любовта

За тях децата, семейството, любовта и домашният уют са на първо място . Когато са обвързани се отдават изцяло на връзката и никога няма да наранят партньора с изневяра или случаен флирт, ако не им дадат повод затова. Родените през февруари са изключително романтични натури, въпреки че е почти невъзможно да ги накарате да изразят чувствата си. Ценят истинските взаимоотношения и се раздават докрай. Вярват, че ако те се искрени и всеотдайни то и другия трябва да отговори по същия начин. Затова и не прощават предателства.

6.Честни.

Родените през този месец на годината са много честни и открити хора. Не обичат лъжата и ненавиждат някой да шикалкави. Когато искат нещо да кажат са директни, прями и говорят без заобикалки, дори това по някакъв начин да наранява околните. Вбесяват се, ако някой им спретне номер или ги излъже. Защото те винаги са точни, когато обещаят нещо. Не прощават. Понякога дори са толкова нахъсани да докажат истината, че стигат твърде далеч.

7. Пресметливи

Понякога са дори стиснати. Не обичат да харчат парите си за глупости. Винаги преценяват коя покупка е по-важна в дадения момент и не си изкушават. Ако силно желаят нещо ще спестяват, за да си го купят и със сигурност няма да е нещо обикновено – ако ще е телефон – то ще е най-скъпият и качествен модел, най- хубавата кола, най- скъпата дреха. Робуват на марковите неща, защото това е знак за престиж и успех . Не обичат да дават пари назаем и винаги имат складирани средства за черни дни. Когато решат да се глезят отпускат душата и се угаждат със скъпи почивки, хубави ресторанти и прекрасно вино.Коментари

Има много верни неща.