Какви са хората родени през ноември

Родените през ноември са привлекателни, спонтанни и не обичат да ги водят за носа. Дават шанс на човека до тях, само когато са сигурни, че чувствата са взаимни и искрени. Но пък са страхотни купонджии, с които никога няма да скучаете. Ето и основните характеристики на хората родени през вторият месец от есента.

1. Изключително влюбчиви

Влажни ръце, пеперуди в стомаха, зачервени бузки. Звучи ли познато? Няма спор, такива са хората през ноември, когато са влюбени. Те са готови на всичко, за да достигнат до обекта на своите чувства – незабравими страстни нощи, горещ флирт или разговор под небето. Няма особено значение мястото, важното е да са заедно с човека, когото обичат.

2. Ангажирани

Родените през ноември винаги са ангажирани с нещо и някого. Няма празно при тях. Колкото повече ангажименти поемат, толкова по-добре. Важното е да се чувстват заети и значими. Това обаче понякога им играе лоша шега, защото не винаги успяват да се справят с всичко в срок. Съветваме ги да записват всяка уговорка по телефона, за да не попаднат в конфузна ситуация, забравяйки за поредната делова среща.

3. Нетърпеливи 

Всичко на всяка цена и то сега. Нетърпеливостта понякога е положително качество, когато искаш да стигнеш до край и не искаш да протакаш нещата вечно. Но не винаги това е положителна черта в характера, особено що се отнася до важни неща. Да приключиш проекта ден или два по-късно, не е фатално, стига нещата да са изпипани както трябва. Да изчакаш 10 минути гаджето, защото закъснява в задръстване също не е отстъпление. Родените през ноември са нетърпеливи, но в никакъв случай не досадни.

4. Позитивни

Ами, да за хората родени през ноември животът е прекрасен. Има толкова много неща за правене, за гледане, за слушане и за говорене. Понякога се поддават на еуфорията и не оставят другите да кажат в тяхно присъствие, но в никакъв случай не са досадни. родените през ноември винаги ще те заредят с положителни емоции и ще те накарат да се усмихнеш, дори и това да е най- лошият ден в живота ти.

5. Дисциплинирани спортисти

Ноември е месецът, в който се раждат най-много дисциплинирани спортисти. Те обичат практичната страна на живота и мразят предателите. Ако се занимават професионално със спорт са изключително отговорни и всеотдайни, достигат до големи висоти. Слабото им място е кръста, затова и най- често травмите са точно в тази посока.

6. Дипломатични

Ноември определено може да се нарече месецът на дипломатите. Общуват с изключителна лекота, но и обичат да се самосъжаляват. Искат непрекъснато да им обръщате по-специално внимание. Ако искате някоя ваша мисия да има успех доверете са на хората родени през ноември, по дипломатичен начин ще постигнат това, за което вие сте се борили с месеци. Много отзивчиви, ако не ги предизвиквате.

7. Целеустремени

Винаги си поставят нови цели и предизвикателства, независимо дали са професионални или лични. Непрекъснато се опитват да се самоусъвършенстват, да са емоционално несломими, умели и да се справят рационално със стреса. При наличието на проблем са готови да поемат контрола, вместо да останата пасивни. Обичат ад обсъждат ежедневните трудности и с това да дават различни гледни точки и подход за решаването им. Коментари