Какви са хората родени през октомври

Хората родени през октомври не са обикновени, тъй като са родени под влиянието на планетата Венера. Те са харизматични, устремени, романтични и в същото време големи инати. Не отстъпват и крачка назад докато не постигнат набелязаната цел. Жените, родени през октомври са идеалните домакини, обичат домашния уют и добре приготвената храна. Мъжете са лоялни,оптимисти и кариеристи, но трудно се решават на сключат брак. Ето и основните характеристики на родените през този месец.

1. Харизматичност

Родените през октомври са обаятелни и чаровни. Носят в себе си толкова силна харизма, че тя неизменно кара околните да ги харесат от първия миг. С магнетизъм и чар печелят много приятели, фенове. Печелят и важни битки и то само с магнетизъм. Това им качество понякога предизвиква завист в околните, защото увереността им е плашеща.

2. Романтични

Ненадминати романтици. Родените през октомври винаги ще изненадат половинката с вечеря на свещи, стилен подарък, прекрасно послание. Те са като магнит за други пол, защото печелят битката на любовта с много романтика, нежни думи и чар. Ако вашия приятел или партньор е роден през този месец, определено може да се каже ,че сте ударили 6-ца от тотото. Хората родени през октомври обичат много и дълго. Лоялни в отношенията и любовта.

3. Интелигентност.

Хората, които са родени през октомври са изключително интелигентни. Славят се с вродения си усет да запомнят бързо и да усвояват новите неща с изключителна лекота. Социалните умения и компетенции им помагат да стартират лесно нов бизнес или да управляват безупречно фирмата си. Не се притесняват да рискуват, но винаги са с готов план Б, ако нещо не се случи както трябва. От тях стават чудесни банкови служители и управители на фирма с много персонал.

4. Инат

Няма как да не споменем, че хората родени през октомври имат едно не съвсем положително качество и то е инатът. Никога не се предават и не отстъпват крачка назад от поставената цел. Дори, когато комуникират с околните, ако са решили, че тяхната теза е правилна ще спорят до последно. Инатът понякога им играе лоша шега, особено що се отнася до връзките с техните партньори.

5. Грижовност

Те са истински загрижени и грижовни, за хората които обичат и държат на тях. Ако изпаднете в беда и затруднено положение, родените през октомври никога няма да ви оставят и да ви обърнат гръб, особено ако държат на вас. За тях приятелите, семейството и близките са от изключителна важност. Ще потърсят разрешение на проблема ще ви помогнат със съвети, приятелско рамо ако е нужно и с пари. Верни приятели, които не предават, дори и те да си били предадени в даден момент.

6. Оптимизъм

Хората, родени в този месец никога не губят надежда. Те са истински оптимисти и вярват, че винаги има утре. Опитват до тогава, докато не намерят правилното решение и не постигнат целта си. Оптимизмът им заразява всички наоколо, затова са и толкова добри като началници и ръководители, особено на проекти, които стартират от самото начало. От тях струи положителна енергия и нагласа, че всичко ще бъде успешно. Получава им се.

7. Работохолизъм

Много амбициозни и работливи. За тях често работата е преди семейството и дома, което понякога им играе лоша шега, защото на партньора не винаги му допада този начин на поведение и мислене. Никога няма да ги видите да оставят нещо по средата и да не стигнат докрай в изпълнението на всяка задача, която са си поставили. Имат невероятната способност да работят по 24 часа. Затова и подходът към тях трябва да е елегантен. Защо не ги накарате да си починат и да се отърсят от ежедневните неприятности и задачи с една екскурзия до Бахамите, примерно.Коментари

Kakvi sa horata rodeni prez noemvri