Какви са хората родени през юли

Ако сте родени през юли то вие сте от хората, които се открояват със своята общителност и откровеност. Не търпите много критики и лесно се обиждате. Ето и основните черти, които ви охарактеризират

1. Лоялни

Всеки, който е приятел на родените през юли знае, че сте човек на място. Да се сърдиш или да говориш на някого зад гърба, това не се случва при теб. Най-голямата ти сила е искреността. Не казваш на приятелите си, това което искат да чуят, а това, което е най-доброто за тях. Незрелите характери не издържат на категоричното ти мнение и обикновено напускат кръга от приятелите ти. Но тези, които остават, те обичат заради интелекта, прямотата и стабилността. Родените е през юли са идеалния кандидат за приятелство до живот.

2. Общителни

Хората родени през юли се открояват със своята непринудена общителност. Винаги са душата на компанията. Всеки, който ги познава се смее значително повече от останалите, защото слънцето грее, когато те са наоколо. Обикновено те са тези, които почти винаги казват: „Да, нека направим нещо“. Това кара някои да си мислят, че те непрекъснато мислите за забавления. Но всъщност не е така. Понякога играят, за да повдигнат духа на унилите около тях. Всички знаят, че зад тази уж повърхностна фасада, се крие истински зрял човек.

3. Чувствителни

Със сигурност на родените през юли са им казвали, че са най-добрите слушатели на света и най-сърдечните хора. Те разпознават, че някой от приятелите им има затруднения още преди да е проговорил. Именно на тях се обаждат среднощ, за да излеят мъката. Ако те обаче имат проблем, никой не го забелязва, защото повечето хора, нямат техния силен радар. Всички ги мислят за много силни и никой не подозира, че и те като околните могат да бъдат слаби и тъжни. Родените през юли трябва да бъдат насърчавани да разкриват чувствата си, защото крият всичко в себе си и страдат от това.

4. Ревниви

Ревността е голям порок на хората родени през юли. Когато обичат са като озверели лъвове, на които някой се опитва да им отнеме плячката. Тяхното си е тяхно и не искат да делят с никого. Ревността им е една от честите причини за започване на скандали, които завършват с мятане на чини и вилици. Не могат да контролират емоциите си, когато са ядосани и говорят глупости, за които после съжаляват.

5. Непостоянни

Обичат да се захващат със сто неща, но не завършват нито едно от тях до край. Първоначалният им ентусиазъм бързо се изпарява, когато разберат, че трябва да положат малко повече усилия. Родените през юли искат всичко да се случва сега и на момента, и не обичат да чакат. Това определено им пречи да развиват успешни бизнес отношения.

6. Амбициозни.

Хората родени през юли не обичат някой да ги превъзхожда в нещо. Искат партньора им да ги допълва, защото не харесват равните на себе си. При тях дори и любовта е амбиция. Тя е страстен лов, а предмета на тяхната страст се опитват да подчинят удовлетворявайки собственото си его.

7. Домошари

Хората, родени през юли не обичат вечните купони. За тях семейството е на първо място и се борят със зъби и нокти за него. Обичат да правят ремонти, да разместват мебели , да купуват по нещо ново за дома. Обичат да вечерят и да разговарят с приятели, но на спокойно място, а според тях най-сигурното и тихо местенце за отдих е техният дом. Коментари