Какво ще ни донесе годината на овцата?

Стилна, харизматична, влюбена в света и себе си, Овцата би могла да бъде най-очарователна от знаците, ако в същото време не беше така капризна и песимистична. Овцата все не е доволна от съдбата. Времето за нея не означава нищо и винаги закъснява за срещи. Разхвърляна и недисциплинирана. Понякога просто отчайва хората около себе си с капризите.

И въпреки всичко има си свои начини да се хареса, ако това е в неин интерес. Интересува се от религия, мистерии, свръхестествени неща. Овцата не родена за ръководител, нито победител, тя предпочита да се подчинява изпълнява задачи. Животът й е твърде неспокоен, но Овцата непрекъснато мечтае за спокойствие, брак и много пари. Овцата може да бъде куртизанка, сутеньор, но и велик артист и писател. Зависи от късмета, който притежава отделния индивид. Овцата никак не я бива за търговец. Говори много бързо, друг път бавно и метафорично. По време на война, обикновено са губещи, затова никой не им поверява ръководни постове.

Но когато се заговори за облекло, кулинарно изкуство и като цял за изискан стил, те са недостижими. Обожават да комуникират с хора на изкуството. Овцете са хора, които се притесняват много и често тази тревога е излишна. Изключително чувствителни, лесно губят доброто си настроение, ако някой ги разочарова. Ядосаната Овца представлява вулкан от емоции, които изригват.

Какво ще ни донесе годината на дървената овца според китайския зодиак?

Овцата има бурен любов живот изпълнен с много проблеми. Подходящите партньори за тях са хората родени в годините на Заека, Глигана и Коня. Връзката им между Овца и Куче обаче е обречена на провал. Капризите на Овцата ще забавляват Заека, Глиганът ще ги понася стоически, а Конят егоист просто няма да им обръща внимание. Други знаци мъчно понасят Овцата, особено Биволът.

От от 19 февруари 2015 до 07 февруари 2016 влизаме в годината на Дървената овца. Овцата ще донесе изключителен успех, емоции и щастие на представителите на зодиите – Лъв, Овен, Близнаци, Водолей и Везни. С каквото и да се захванат ще се получава лесно и без особени трудности. Няма да имат никакви проблеми и спънки по пътя към голямата цел.

Тези, които са родени под знака на Козирог, Телец и Рак, 2015 година ще им донесе по-малко тревоги за бъдещето. Но определено ще им върви много по-малко от останалите зодии, защото имат способността постоянно да привличат проблемите към себе си. Често изпускат шансовете, които им предоставя съдбата.

Представителите на зодия Козирог трябва да приемат това, което се случва и да не се опитват на всяка цена да го предотвратяват. Раците сериозно трябва да помислят за истинските си желания и цели през идната година. За Телците годината ще е напрегната. Въпреки това, ако не се поддават на паника и действат правилно и спокойно, в крайна сметка ще успеят да постигнат своите цели.

Дева, Стрелец, Риби и Скорпион има доста да се трудят през 2015, за да се преборят за щастието си. Но с повече положителни мисли ще ще привлекат и късмета на своя страна..

Овцата е осмият знак в Китайския календар, а 8 най-щастливото число, според китайските вярвания. Осем е число на мир и просперитет. Коментари