Какво ти предстои през следващите шест месеца?

Числата не превръщат нещата в действителност, но могат да ти предложат поглед зад кулисите на това какво те чака, за да разбереш защо се случват определени неща.

Нумерология ни казва, че всички преминаваме през деветгодишен цикли, наречени Лични Годишни Цикли, и всяка година има различна окраска.

Нумерологът Ана Белкастро обяснява какво означава тази година за теб.

КАК РАБОТИ

Вземи рождената си дата /например/ 11.04.1989

Замени годината на раждане с настоящата година: 11.04.2015 и ако рождения ти ден още не минал използвай миналата (т.е. 2014).

Събери тези числа заедно като дълга математическа задача със събиране:
1+1+0+4+2+0+1+5 равно на 14
После събери 1+4 равно на 5

Ако това е твоят рожден ден, значи си в личната година на „5“ през 2015. Вижте кое е вашето число!

Година „1“-Ново начало в живота ти

Тази година е посветена на създаване на нещо нова и решаването на това какво искаш. Важно е за твоите отношения и кариера, така че излез извън рамките. Също така е добре да правиш планове и да се запиташ: “ Какво е важно за мен“. Решенията, които взимаш ще повлияят на следващите девет години от живота ти. Време е да направиш промяна

Година „2“-Развитие, сътрудничество и чакане

През тази година основното е да търсиш връзки, които още добавят стойност към живота ти и да се освободиш от тези, които не го правят. Има още много да научиш за някой, с когото наистина искаш да прекараш живота си вместо с някой, без когото се чувстваш загубена. Тази година, ако си добър отборен игра, ще бъдеш възнаградена. Бъди адаптивна.

Година „3“- Социално разгръщане и съзидателни успехи

Година 3 е пълна със спонтанни изненади и забавления. Също така е време да станеш съзидателна, тъй като в тази година основното е да изразиш себе си. Обръщай внимание на чувствата си-тази година е емоционален вихър, но има светлина в края на тунела. Ще има предизвикателства, но те ще са свързани с това най-вече да се научиш как да показваш емоциите си.

Година „4“-Здрава работа и бавен, но сигурен прогрес

Тази година е посветена на практичността. Най-накрая ще осъзнаеш реалността на това, което трябва да направиш, за да се придвижиш напред в живота. Ще има златна възможност да овладееш финансите си. Може да изглежда скучно, но това е годината, в която е най-подходящо да го направиш. Някой има нужда от твоята подкрепа, така че обръщай внимание на любимите хора.

Година „5“-Чувстваш се разпусната и свободна

Година на промени-някои ще направиш ти, други животът ти ще ги донесе. Очаквай върхове и спадове и запомни, че гъвкавостта е това, което ще те избута през годината. Нежелателната промяна, макар и да не е много популярна, винаги носи нови възможности. Бъди отворена към нови преживявания.

Година „6“-Любов, семейство и отговорност

Тази година е най-важното в любовта, домът и бракът. Има нещо специално, което ти предстои, независимо дали става въпрос за нова връзка или повишение. Има много страсти, които трябва да укротиш тази година. Показвай на хората около теб, че мислиш за тях-някой цени мнението ти повече, отколкото си мислиш.

Година „7“- Време за анализи и разбиране

Тази година е посветена на израстване на духовно ниво. Страхотно време аз учене и превръщане в приоритет на това, което наистина обичаш отделяне на качествено време за развитието му. Вярвай на инстинктите си и не оставяй мнението на останалите да замъглява преценката ти. Сега е моментът да работиш върху отношенията със себе си.

Година „8“-Постижения и големи придобивки

Тази година е перфектното време да работиш над кариерата си. Имаш големи идеи и трябва да започнеш да ги развиваш. Неведнъж ще бъдеш подложена на изпитание,но ще излезеш от него по-силна. Ще имаш и нужда от почивка, така че планирай няколко кратки пътувания.

Година „9“-Разсъждения и разгръщане на вниманието ти

Това е годината за разсъждение над това, което последните 8 години са те научили. Може да се наложи да пуснеш на свобода старото, за да направиш място за ново начало. Мисли за хората, които искаш да имаш в бъдещето си, и се освободи от останалите. Коментари