Лъвовете са най-пламенни в секса, стрелецът се смята за бог

Лъвовете са най-огнени в леглото, Овните са страстни, Телците чувствени, Раците любвеобилни. Вижте какви са под завивките различните зодии и кой е най-подходящият им партньор в секса.

Овен

Ненадминат в това да демонстрира господство в леглото. Енергията му в сексуален аспект е много страстна. Няма поза, която да не обича и особено тези, в които може да диктува темпото и да подчини партньора. Допада си с всички водни и въздушни знаци.

Телец

Безкрайно чувствен и творчески. Притежава уникалната дарба да разбере какво обича и иска партньора до него и какво най-много го впечатлява. Харесва всички пози, залага на дългата любовна игра. Подхожда си с личности, родени в знака на Скорпион, както и другите водни знаци.

Близнаци

Тази зодия определено не попада в групата сексуални знаци и все пак може да ви изненада приятно. Най-силното оръжие, което притежават близнаците е умението да съблазнява. Обича да си бъбри по време на секс. Харесва акробатични пози. Най-добре си пасва със Стрелец и Водолей.

Рак

Много емоционални. Ракът преди всичко трябва да обича партньора си и едва след това ще го отведе до спалнята, за да му покаже какво умее под завивките. В противен случай, няма да бъде достатъчно вдъхновен. Ракът харесва всички пози, в които има близък допир с партньора. Ракът се чувства прекрасно със земните знаци.

Лъв

Стремежът му да бъде номер едно навсякъде не го напуска дори в секса – винаги е готов на всичко. Харесва жестоки, страстни и активни секс пози, в които може да дирижира и наблюдава всичко. В секса си пасва с Овен и Везни.

Дева

Девите имат затруднения докато се отпусне в леглото. Те наблягат на класическата и мисионерската поза. Изключително добре си си пасват с Козирог и Риби.

Везни

Представителите на тази зодия обичат да бъдат съблазнявани. Изискванията към партньора са много високи. Вярва, че заслужава най-доброто, но същевременно дава и най-доброто от себе си. Набляга на пози, в които успява да подчертае своите способности. Водолей и Овен са подходящи партньори.

Скорпион

Сексът за скорпиона е всичко, така че в леглото се оприличава като бог. Обича да експериментира с необичайни пози. Перфектно си пасва с Телец, Риби и Рак.

Стрелец

Природата му е студена. Не обича креативния секс и затова предпочита консервативните пози или пози, в които партньорът да доминира. Скорпион, Телец и Рак ас неговите партньори в леглото .

Козирог

Освободен и оригинален, но и често склонен към неразумни приключения. Козирогът се възбужда от всичко, а един провокативен поглед го тушира на секундата. Позите, които харесва са в изправено положение. Привлича се с всички огнени и въздушни знаци.

Водолей

Водолеите обожават експериментите в секса. Всичко, което притеснява другите за него е адски възбуждащо и привлекателно. Обича да му шепнат в ухото. Пасва си с представителите на зодия Близнаци.

Риби

Знаят как да създадат истинска магия под завивките. Възбуждат се от галене на краката и дълги, страстни целувки. Техният най-подходящ партньор е Рак и Дева. Коментари