Любовен хороскоп за Свети Валентин

Тази седмица планетата Меркурий ще окаже огромно влияние върху всички знаци от зодиака.

Няма да липсва любов, страст и романтика. За съжаление при някои зодии не са изключени сълзи, раздели и разочарования.

Вижте какво вещаят звездите дни преди празник на любовта – Свети Валентин.

Овен (21 март – 20 април)

Представителите на тази зодия значително ще подобрят социалния си живот, а това ще повлияе директно на любовните им взаимоотношения. Другата седмица Меркурий навлиза в 11-ия дом на групите и приятелството. Тези дни са особено подходящи да си изясните всички недоразумения в любовен аспект. А тези пък, които все още търсят партньор в живота ще имат много по-големи шансове да създадат нови контакти.

Телец (21 април – 21 май)

Седмицата за предприелите на телците определено няма да е от най-романтичните. Ще бъдете съсредоточени предимно към професионалното израстване и кариерата. Не се притеснявайте, крайните резултати ще бъдат положителни. Има вероятност някои телци да таят чувства към своя шеф или колега и тази седмица да се решат да разкрият любовта си.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Още във вторник Меркурий ще промени своята позиция и вие ще усетите положителната промяна. Може би през януари сте имали проблеми с половинката си, но точно сега е най-подходящият момент да изгладите разногласията и да се отдадете на романтика.

Рак (22 юни – 23 юли)

Голяма част от раците през последните месеци са имали някакво объркване, свързано с с финанси. Тази седмица ще имате възможност да изчистите натрупаните задължения или добре обмислите евентуалните си бъдещи инвестиции. Хубаво преценете какво ще правите. В любовен аспект ви предстои един чудесен уикенд с любимия човек. Чаша хубаво вино ще ви се отрази добре.

Лъв (24 юли – 23 август)

Ако вие и вашата половинка сте изпитвали затруднения в комуникацията, имайте предвид, че затова е виновен ретроградният Меркурий. Ако искате да преминете максимално безопасно през този труден период, се опитайте разговорите помежду ви да бъдат по-продуктивни. Не забравяйте в края на седмицата да обърнете повече внимание на романтиката. Предстои ви приятна изненада от любимия човек.

Дева (24 август – 23 септември)

И при тази зодия Меркурий ще окаже съществено влияние. Хората във връзка ще усетят сериозна промяна с партньора и с наближаването на Свети Валентин ще стават все по-романтични. Не обсъждайте с колеги и приятели нищо за вашия любовен живот, защото ще станете обект на клюки.

Везни (24 септември – 23 октомври)

При везните може да настъпи обрат в любовния живот. Може би не получавате това, което искате в любовта, или сте с човек, с когото вече не искате да бъдете. Говорете си. Разговорите ще ви помогнат да вземете някои решения, свързани с бъдещите ви взаимоотношения и любовен живот.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Романтиката за скорпионите тази седмица е на преден план, не само защото наближава празникът на влюбените, а заради позицията на Венера, която е много благосклонна към вас до петък. Това не означава, че след това няма да има раздвижване. На необвързаните обаче няма да бъде толкова лесно да срещнат нова любов. Ако вече имате връзка не забравяйте да отделяте повече време за любимия човек, за да не ви оставят сами точно на празника.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Не се тревожете, ако тази седмица няма раздвижване в любовен план. Възможно е да отделите повече внимание на проблеми, свързан със семейството, децата, дома. Още следващата седмица обаче романтичният ви потенциал ще достигне връхната си точка и ще се задържи така чак до края на март. Това важи само за необвързаните Стрелци.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Възможно е тази седмица да обсъждате важни финансови въпроси с партньора. Хармонията в отношенията ще ви даде стимул да споделите бъдещите си планове, да бъдете честни с човека до вас, без да изпитвате притеснения. Не забравяйте и за празникa на Влюбените. Изпийте по чаша хубаво вино.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Меркурий ще се преобърне директно в знака на Водолей още в четвъртък, след като е бил ретрограден от 21-ви януари. И това определено ще е във ваш плюс. Ще можете да се борите за желанията си или да накарате човека до вас да ви изслуша по начин, по който вие искате. Очаква ви прекрасен празник с много емоции. Взаимоотношенията с партньора ще станат по- интимни и романтични, а ключът към всичко това е добрата комуникация.

Риби (20 февруари – 20 март)

Тази е последната седмица, в която Венера ще бъде във вашия знак. Не губете време. Венера определено управлява любовта, красотата, хармонията и парите, така че, когато тя е във вашия знак, може да получите допълнителна подкрепа от различно естество. Коментари