Мъжът ми пие? Сядай с него на масата и ударете заедно по едно

Съпругът ми непрекъснато се налива с алкохол, пие като за световно. Какво да правя?

Отговорът е много, ама много прост, щом мъжът ви пие, единственото нещо, което може да направите е да пиете заедно с него. Да, съвсем правилно чухте, сядайте на масата вадете чашата и да ви налива. Наздраве!

Или се съгласявате и приемате за нормално, че той употребява алкохол и надига чашката или си събирайте багажа.

Всички опити, манипулации, заплахи да изкорените порока му със сигурност са обречени на тотален провал.

И нещо повече, ако се опитвате да го откажете от любимото му питие, то той ще се насочи нервен към вашите недостатъци. Представяте ли си как с трезва преценка ще разбере, че не поддържате дома добре, че не готвите хубаво, че само мрънкате. А и в трезв устрем ще разбере, колко много жени има навън, с които може да си пийне по едно, че и още нещо, без да му солят на главата.

Съвсем не искате това да се случва, нали дами?

В такъв случай като мъж, който също обича хубавите питиета ви съветвам да го оставите намира и той да може да помисли за по–глобални неща като: „А бе, има ли живи същества на луната?“

Да, определено докато си пием, в главата ни не може да изникне нищо по-глобално от това. Може да ви се стори непонятно, но точно докато сме на маса с чаша в ръка ние си мислим за неща като: “ Ама защо мухите се лепят за тавана с краката нагоре?, “ Мамка му защо корабите, построени от желязо не потъват”
Едни мисли и едни въпроси, на които една жена със сигурност не би търсила отговор, защото отговор няма.

Всичко това е в кръга на шегата, но мъжете като цяло приемат поемането на алкохол

като философско понятие и ритуал. Та подкрепете го в отпиването на всяка една капка. Не се чудете, че има и такива екземпляри, които пият от сутринта. Нали вие все им пилите на главата, че трябва да са амбициозни и пиещите искат да са крачка напред от останалите. Така де, на това му се вика успял мъж.

Но ако сте от жените, които смятат, че пиенето си е чиста загуба на време, нека да помислим по мъжки.

Животът е твърде кратък, за да се лишиш от всички екстри. Това е и причината да не си позволяваме много губене на време. Някои са стигнали до извода: пий на екс, че времето лети. И стигаме до друг извод: Умението да цениш времето си е страхотно предимство, нали, няма да се лигавим на една чаша цяла вечер?

Мъжът ми пие алкохол

Като мъж искам да ви разкрия още една тайна, която не знаете.

Голяма част от дамите сами подтикват своята половинка да пие. Почти винаги, когато мъжът се опитва да проведе по-смислен и задълбочен разговор с дама на средна възраст. Тя се опитва да го убеди всячески, че истински щастливият живот започва след 50. Е, скъпи жени, как в такъв случай и мъжът, който е и ваш добър събеседник, да не си сипе едно петдесетограмово питие?

Бъдете до мъжа, когато пие! Пийте с него.

Това е в основата на благополучието вашето и неговото. Мисля, че помните израза: „Счупената чаша е на щастие, а счупеното щастие – на чашка?“
А ние мъжете не мислим много задълбочено, за нас изводът е прост: Щастие и чаша вървят ръка за ръка. Моля Ви, не ни отнемайте това удоволствие и блаженство.

Нали не веднъж споменах в статията, че мъжът мисли глобално.

Ние сме наясно, че няма друга планета, на която да се произвежда ракия. Ние правим всичко по силите си да опазим земята и екосистемата на Земята. Та най-хубавото е, че вдигайки чашката се превръщаме в „супер екоактивисти“, а какво по-секси от това в наши дни?

Ако искате да сте нашата любима екоактивиска, кажете му наздраве и сядайте с него на масата

Написано от един „истински мъж“ Коментари