От какво най-много има нужда всяка зодия в живота си?

Ако бяхме герой в роман или филмов сценарии, вероятно би било лесно да разберем кое е онова, което ни мотивира и движи напред. В реалния живот обаче е по-трудно да разберем какво точно търсим.

Кое е онова, което определя качеството на живота ни, дава цел и ни кара да се чувстваме пълни? За едни това е любовта, за други – хармония или нещо друго.

Когато разберем какво търсим, можем да се фокусираме върху него и да страним от нещата, които нямат значение.

Астрологията може да ни даде насоки, когато става въпрос за скритата мотивация на личността ни. Звездите могат да видят първостепенните ни нужди и да помогнат да изградим пътя към постигането им. Ето кое е това, което първите шест зодиакални знака искат най-много в живота.

Овен – предизвикателства

Те трябва да преминат всички тестове, да спечелят игрите и се стремят не просто към предизвикателства, а към надминаването на всички очаквания. Не може да се справят просто добре, трябва да направят най-доброто и трябва да продължат да предизвикват себе си, за да останат заинтересовани, развълнувани и стимулирани.

Докато се опитват да се справят по-добре, винаги ще останат ангажирани и развълнувани от живота.

Телец – комфорт

Телците трябва да имат удобен дом, хубава храна и приятна обстановка. Нуждаят се от тях и ще направят всичко по силите си, за да ги получат. Родените под този знак вероятно няма да оцелеят, ако не си угаждат от време на време.

Готови са обаче да работят упорито за това, което искат, така че всичко се балансира.

Близнаци – връзка

Те трябва да усещат, че ни разбират. Близнаците трябва да изразят своите чувства, идеи и преживявания и да знаят, че останалите ги разбират.

Няма по-добро чувство за тях от свързването с друг човек. Няма значение дали обсъждат, разказват или просто обясняват, за Близнаците е важно да споделят с други хора.

Рак – съчувствие

Представителите на тази зодия трябва да почувстват, че най-близките им хора разбират през какво минават те, но и защо се чувстват по този начин.

Нуждаят се от съчувствие, от това другите да „влязат в тяхната кожа“ и да погледнат на нещата през тяхната гледна точка. За тях е важно останалите да се отнасят с чувствителност и доброта.

Лъв – обожание

Лъвовете искат не просто другите да бъдат отдадени към тях, а да показват голяма почит. Те самите знаят, че са звезда, но се нуждаят от такова признание и от останалите. Когато са обожавани, светлината на прожекторите е насочена към тях и винаги има хора, които да ги хвалят и ласкаят.

Дева – познание

Девите трябва да са най-добри в това, което правят. Не е нужно да са идеални във всичко, само в нещата, които ги интересуват.

Може да бъдат самоуки или да ходят на уроци, няма значение, стига да са добри в това, което правят.

Везни – баланс

Представителите на зодия Везни се опитват да бъдат умерени във всичко, макар невинаги да успяват. Обичат животът им да бъде възможно най-балансиран и хармоничен. Стремят се към спокойствие и се обграждат с положителни и просветени хора.

Скорпион – страст

Скорпионите проявяват изключителна страст към нещата, които най-много ценят в живота си – любов, секс, знание, способност и мнение.

Ако искат любов, те я преследват упорито, ако искат знание, ще учат по-усилено. Едва ли са много нещата, които не могат да постигнат, стига да си наумят.

Стрелец – преживяване

Искат да видят колкото се може повече от света, да опитат нови неща, да участват в различни традиции и обичаи, които са различни от техните, и да опитат от всички удоволствия, които животът може да предложи.

Когато остареят и погледнат назад, колкото повече неща са изпитали, толкова по-голямо е удовлетворението им.

Козирог – внимание и грижа

Козирозите искат да направят правилното нещо, да са там, когато някой се нуждае от тях, и да осигурят сигурно бъдеще за себе си и своето семейство. Те работят много и освен това са изключително съвестни. Те правят правилното нещо и думата им е закон.

Водолей – иновация

Те трябва да са наясно с последните тенденции в областта на технологиите и науката. Обичат експериментите, изобретенията и да работят върху подобряване на вече съществуващи устройства. Не обичат липсата на промяна.

Вълнуват се не само от иновациите, които са дело на другите, а и от техните собствени.

Риби – артистично изразяване

Не е задължително да са артисти, за да имат огромно желание да се изразяват артистично. Рибите трябва да могат да изразяват красотата и изкуството, дори това да е просто в начина, по който подреждат мебелите или дрехите си. Коментари