Доказано! По-ниските мъже са по-добри любовници

Хайде да си го кажем, ниските мъже няма защо и за какво да се безпокоят. Те са по-добрите любовници. Да, вярно е , че повечето жени обичат да казват на глас, че си падат по господата с височина над 180. Но сега ще ги опровергаем.

Последните проучвания гласят, че мъжете с по-малко сантиметри правят три пъти повече и по-качествен секс.

Височината в никакъв случай не трябва да се свързва и с големината на пениса каквито заблуди често се тиражират в публичното пространство.

Проучването, поръчано на Американска асоциация, която се занимава със сексуалното здраве изследва задълбочено връзката между сексуалната активност и различни физически параметри, които има силния пол.

В техен доклад се натъкнахме на извадка, в която се твърди следното. Когато сравнявахме честотата на сексуалните отношения при различните мъже според това на каква възраст са, какъв им е ръста и теглото, се натъкнахме на нещо познато младите, атлетични господа се радват на повече интимни ласки.

Но бяхме впечатлени от друго, че мъжете , които са под 175 см. определено получават по-голямо женско внимание и са в пъти по-активни в леглото. Според изследването мъжете с по-нисък ръст са и по-разкрепостени под завивките и са готови на всякакви експерименти. Самите мъже, участници в проучването споделят, че преди всичко искат да задоволят половинката си пълноценно и след това себе си.

Ниските мъже са добри любовници

Още нещо, което прави впечатление в изследването.

Мъжете с по-нисък ръст се впечатлявали от дами, които са по-високи от тях.

Всеки втори участник в проучването отговорил, че настоящата му приятелка или тази, с която е имал интимни отношения наскоро е била поне с пет сантиметра по-висока. Но това по никакъв начин е повлияло на пълноценното сексуално изживяване на двойката.

В изследването на американските учени доброволно участие са взели над петстотин мъже на възраст от 20 до 54 години. И точно тези, които са заявили, че правят секс повече от 4 пъти седмично, са били с именно мъжете с по-нисък ръст от останалите. Странно е, че мъжете над 195 см. са споделили, че намирането на подходяща партньорка често ги затруднявало. Обикновено дамите ги смятали за твърде високи и непохватни.

Учените също споделят, че затлъстяването както и проблемите с метаболизма оказват сериозни поражения върху сексуалното представяне,

особено в зряла възраст, като тук говорим за мъжете след след 40 години. Те препоръчват на всички мъже, които са навлезли в зряла възраст да внимават с храната, която приемат, да спортуват повече и да не прекаляват с алкохола.

Така че дами, когато си избирате партньор важно е да знаете, че ръста не винаги е от съществено значение. И това не го казваме ние, а научни резултати.Коментари

Учените са много прави! От личен опит зная,че е така! Моята настояща половинка е доста по нисък от мен/с една глава/, но това изобщо не ни пречи в секса! Изключително съм доволна от секса с него! Може да ви се струва ,че не казвам истината, но мога да ви уверя, че не бих си го заменила за нищо и никой на света!Не можете да си представите какво е да се чустваш на седемдесетото небе от щастие, удовлетвореност от ласки, любов и секс! Пожелавам го на всички дами да изпитат това неземно чувство!