Шакира и Жерар Пике се разведоха след 11 години

Шакира обяви раздялата си с Жерар Пике, броени дни след слуховете, че футболистът й е изневерил .

Със скромно съобщение тя потвърди, че тя и Пике са решили да се разделят след 11 години връзка и две деца.

„Със съжаление потвърждаваме, че пътищата ни се разделят. За благополучието на нашите деца, които са наш най-висок приоритет, ви молим да уважавате поверителността ни. Благодарим ви за разбирането“, се казва в изявлението. Новината идва малко след съобщенията, че Жерар Пике е изневерил на Шакира с 20-годишно момиче.

El Periodico първи разпространи новината за раздялата,

твърдейки, че певицата е хванала футболиста на Барселона да й изневерява, докато Пике вече се е изнесъл от къщата, която споделяха, и в апартамента си в Барселона. Според списание Hola!, колумбийската певица е претърпяла пристъп на тревожност на 28 май, малко след завръщането си от филмовия фестивал в Кан, публикувайки предполагаема снимка на линейка, която според съобщенията е откарала Шакира в болница.

Информация от същия източник гласи, че певицата

е била придружена от футболиста на Барселона, като там са били и членове на нейното семейство. Двойката се запозна през 2010 г. на Световното първенство в Южна Африка, по време на снимките на песента „Waka Waka“.

Забележителното е, че имат рождени дни на един и същи ден

с десет години разлика – Шакира е родена на 2 февруари 1977 г., а Пике – на 2 февруари 1987 г.

Пике в интервю за L’Esportiu преди две години каза:

„Спечелих най-голямата титла за спортист и срещнах любовта на живота си. Напуснах Южна Африка различна и имах незабравимо преживяване“, докато Шакира, говорейки за срещата им в E! Онлайн заяви: „Спомням си, че ми каза, че иска да стигне до финала на Световното първенство, защото иска да ме види там и след това да ме покани на романтична вечеря. И той го направи.“

През септември 2012 г. тя обяви, че е бременна с първото им дете, а през януари 2013 г. се роди синът им Милан.

Това беше последвано от втория им син Саша, който се роди през януари 2015 г.. Трябва да се отбележи, че въпреки че имаха две деца заедно, те никога не се ожениха.

„Да ви кажа честно, бракът ме плаши. Не искам той да ме вижда като негова съпруга. Искам той да ме възприема като своя любовница, свое момиче. Искам да го държа буден. Искам да повярва, че всичко е възможно и всичко зависи от поведението му“, каза по-рано певицата. Коментари