Тест с фигури – виж кои са силните страни на характера ти

Всеки от нас притежава силни и слаби страни. Мислите ли, че познавате положителните качества от характера си? Или може би си мислите, че във вас няма нищо специално? Този прост тест ще ви разубеди. Всеки човек е специален и надарен с уникални качества.

Този прост тест ще ви помогне да разберете силните си страни. Какво да направите! Просто посочете коя фигурка ви харесва най-много на рисунката по-долу и разберете резултата от нейния номер. Не избирайте твърде дълго – използвайте чувството и интуицията си!

1. Лидер

Безспорно най-силните ви страни са добрите организационни умения и изявената способност да ръководите околните. Вие умеете ясно да излагате мислите си и можете да поддържате аргументирана дискусия с почти всеки събеседник.

Бързата адаптация спрямо промените в обкръжаващата ви ситуация е друг голям ваш плюс.

2. Изпълнител

Отговорен и сериозен – това са двете силните страни, с които се характеризира вашата. Високата самоорганизация е характерна ваша черта и добре се адаптирате към промените, но вземането на самостоятелни решения ви е трудно. Вие сте надежден изпълнител и истински професионалист в областта си. Винаги се стараете да довеждате докрай всяка задача и да я изпълнявате перфектно. Околните ви ценят заради усилената работа, честността и отговорността.

3. Мнителен

Притежавате вроден талант да правите много неща наведнъж и това ви дава предимство. Вие сте много адаптивен и гъвкав човек, надарен с огромен потенциал. Все пак понякога уязвимостта и чувствителността ви карат да се усъмните в способностите си. В такива случаи всичко, от което се нуждаете, е морална подкрепа и окуражаване.

4. Учен

Силните страни на вашата личност са рационализъм, силно развито аналитично мислене, перфектна концентрация и голямо вътрешно спокойствие. Винаги и за всичко имате собствено становище, което сте готови да отстоявате. Обичате да планирате нещата и създавате собствени сценарии за развитието им. Тази методична предвидливост ви помага да достигнете до значителни успехи.

5. Интуитивен

Най-голямото ваше предимство е, че лесно можете да превключвате от една дейност към друга. Съчетана с гъвкавост това ви дава способност успешно да изпълнявате няколко задачи едновременно. Притежавате силно развита интуиция и богато въображение. Успявате много добре да контролирате емоциите си.

6. Творец

Вашите силни страни – силно развито въображение, невероятна изобретателност и принципност. Притежавате собствени убеждения и морални норми, от които не се отказвате, така че е трудно да ви манипулират. Имате склонност бързо да се увличате по някаква нова идея и винаги да се опитвате да я доведете до желания край.

7. Емоционален

Способността да съчувствате и да помагате е вашата сила. Винаги се стараете да намерите добра дума и да утешите всички, които идват при вас да споделят проблемите си. Именно заради тези качества, околните много ви ценят. Въпреки това, често се случва да паднете в капана на това, да се превърнете в заложник на собствената си емоция, тъй като тя ви кара да предприемате необмислени действия и да правите грешки.

8. Манипулатор

Вашата сила – способността да манипулирате хората. Вие знаете как да накарате другите да правят това, което искате. В много ситуации реагирате като труден и принципен човек и това държане ви позволява да оказвате натиск върху околните и да постигате желаната реакция от тях. Коментари