Уникален тест. Коя е твоята суперсила в характера?

Ти имаш такава черта в характера, която те прави особена. Питаш се коя ли е тя? Това ще ти разкрие този невероятен, истински и в същото време забавен тест. Да започваме!

1. Винаги имаш творчески планове.
2. За да е успешен един проект, аз трябва да го ръководя.
3. Винаги предлагам рамо и ръка за помощ.
4. Изпълнявам обещания със скоростта на златната рибка.
5. Отговарям на неудобните въпроси с шега.
7. Преценявам цялата ситуация, а не се вглеждам в детайлите.
8. Избирам почивки, работа и приятели с нисък риск.
9. Неуспехите не ме отчайват и не ме отказват от целта.
10. Отстъпвам в спора, за да има мир и спокойствие.
11. Гордея се с това, че винаги свършвам задачите в срок.
12. Ефективността в работата е по-важна от перфекционизма.
13. Никога не взимам решения, повлияни от емоции.
14. В непозната компания взимам думата първа.
15. Не си свършвам работата, само ако се появи цунами.
16. Нито любовта, нито ограниченията могат да ограничат свободата ми.
17. След запознанство помня общото впечатление, а не нюансите.
18. Премислям всичките си думи и действия.
19. Ако проблемът не се реши веднага, това не ме притеснява.
20. С лекота ръководя много хора и трудни ситуации.
21. Не забравям да се усмихвам на чистачките и да хваля колегите.
22. Важни са резултатите и медалите, а не процесът или участието.
23.От два почти еднакви варианта аз винаги избирам по-добрият.
24. Когато трябват идеи, обикновено всички търсят мен.
25. Нещата на моето бюро стоят с години по един и същи начин.
26. Първо мисля за другите, а после за мен.
27. За да разбера себе си и света трябва да общувам с други хора.
28. Ако имам цел и маршрут, няма сила, която да ме отклони.
29. Често охлаждам чуждия оптимизъм с моя скептицизъм.
30. Ако целта е невъзможна дори не си правя труда да помечтая за нея.
31. Вечер си правя списък със задачите за следващия ден.
32. Имам развито красноречие и дар слово.
33. Не си сменям мнението и не се покривам, когато има трудности.
34. Аз съм добър слушател, нека другите да си говорят.
35. Ако имам първоначални сведения, лесно мога да предвидя края на историята.
36. Изпълнявам наведнъж няколко задачи, без това да се отразява на качеството.
37. Разчуствам се, когато чуя за чуждото нещастие.
38. Колкото и да е объркана ситуацията, винаги ще намеря логичния път за обяснение.
39.Предпочитам да решавам задачите по необикновен начин.
40.Закъсненията в работа ме побъркват.
41.Използвам тайм – мениджмънт.
42. Умея да отстоявам мнението си.
43. Дори, когато идеята ме е разочаровала, не се отказвам от нея.
44.Предпочитам общуването насаме, а не вечер в компания.
45. Изглаждам отношенията между хората и събирам врагове.
46. Не понасям, когато има графици и условия.
47. Колкото по-ясно е направен един план, толкова по-вероятно е да има успех.
48. Търся нови усещания и лесно се пристрастявам към хазарт.
49. Умея да поемам и да раздавам любов, нежност и грижи.
50. Стремя се да създам хармония във всякакви отношения.
51. Новаторство и висока ефективност в работа – това съм аз.
52. Лесно намирам грешки в чуждата логика и подкрепям с факти моята теза.

 ОЦЕНИ СЕ

Оцени всяко от твърденията по скалата от 0 до 4, където 0 е – „изобщо не е вярно“, а 4 – „това съм точно аз“.

Сметни точките. На всяка супер сила отговорят 4 въпроса /поредните им номера са в скоби/. Максималното количество точки е 16, а минималното 0. Сега вече знаеш силните си страни.

Наблюдателност /8,18,34,44/

Не си ти човекът, който ще наговори на гаджето си такива глупости, че ще трябва след това да изгледате заедно всички серии на Истински детектив и да му сготвиш нещо ново. Нямаш качени клипове в интернет как се извиваш на пилон на моминското ти парти. На теб дори в градския транспорт не са ти крали портмонето.Наблюдателността и обективността са твоите таланти. Ти знаеш как да се предпазиш от физически и емоционални травми и бягаш бързо от неприятностите. Някой може да заеме място в сърцето ти само след дълги тестове и затова около теб няма случайни хора.

Оптимизъм /4,14,16,27/

Ставаш първа приятелка с всеки, само след две здрависвания. Без лъжа и подмазване умееш да предразположиш всички към себе си. . Знаеш триста начина да забавляваш в скучна компания. Твоята отличителна черта е оптимизмът и свободното общуване. Бързо се ориентираш, доверяваш се лесно и възстановяваш отношенията си. Денят ти е невъзможен без движение, нови впечатления и срещи. Способността да завързваш нови запознанства и обаянието ти помагат с лекота да се измъкваш от авантюрите и да намираш бързия път към успеха. Помагай на приятелите да организират празници, да си намират работа и измисляй текстове за реклами.

Креативност /1, 24, 39, 51/

Винаги ще ти хрумне друга идея как да мине вечерта, как да изглежда презентацията или как да се задвижи кола без гориво. Ти си изобретателна, оригинална, съобразителна- това е твоят ключ към успеха. Благодарение на творческото ти мислене и нестандартните ти подходи към решаването на важни задачи, виждаш във всички нови възможности, перспективи за растеж и нови пътища. Дори и от неуспеха можеш да извадиш поука.

Милосърдие /1, 24, 39, 51/

Грижиш се за животните в приюта, помагаш на възрастните съседи с багажа и не подминаваш чуждите оплаквания със стандартното: „Всичко ще се оправи“.. Твоята сила е в добротата, щедростта и състрадателността. Умението да даваш и да получаваш любов е в основата , на която градиш връзките си с мъжете и с приятелките. И въпреки, че за теб се сещат, само когато трябва да се оплакват и окайват, твоите постъпки се помнят винаги. Вложи креативността си в проекти в чужбина.

Добросъвестност /5,15, 25,43/

Ако си решила да отслабваш, всяка сутрин да тичаш или да се подготвиш за изпит без частни уроци, ти имаш нужната воля и самоконтрол. Отговорност ,внимание и състрадателност са в основите на твоето „аз“. В работата и личните отношения не бързаш, защото за теб не е важен бързият резултат, а качеството. Колегите ти те уважават заради перфекционизма и пунктуалността, но стремежът към съвършенство ти е проблем. Намали изискванията към себе си и към другите.

Целеустременост /12, 22, 28, 40/

Работиш до късно в работата, посещаваш тренинги за личностно развитие и мечтаеш за успех. Твоята уникалност е енергията ти и целеустремеността ти. В любовта и работата не си губиш времето с фантазии, а си поставяш ясни цели. И ако идеята те е разочаровала, се разделяш с нея, даже ако си накрая. Още сега планирай къде ще живееш след като се пенсионираш. Давай съвети на познати за кариерата им и бизнеса, без тях са за никъде.

Аналитично мислене /13,23,29, 52/ 

Спориш заради самия спор, обожаваш красиви математически и юридически решения, обективно се изказваш за чуждите недостатъци и пропуски. Твоята сила е в логиката, естествеността и скептичността. Взимаш под внимание научни факти, когато започваш диета или когато се захващаш с проект. А и знаеш как да четеш новини и да изслушваш някой., така че да получиш вярната информация. За да избереш някой мъж, той трябва да има голям интелект.

Решителност /9, 19, 30, 33/

Ти нямаш несъвършени задачи, недочетени книги, или непреодолени трудности. Силата и упоритостта са твоите уникални качества. Ако си избрал посока и цел не ти трябва външна мотивация- пари, награди, аплодисменти. Достатъчно е да свършиш нещата докрай. Ти си подготвена за рисковете на живота, непредсказуемите обрати и опасните сблъсъци. От всяка неприятна ситуация извличаш полза и опит.

Адаптивност /16, 36, 46, 48/

Ти можеш да вършиш сто неща едновременно и лесно да превключваш от една задача към друга. Харесва ти животът да не е ограничен в рамки и правила. И въпреки това работиш много добре, когато крайният срок те притиска. И в работата, както и в любовта, търси варианти, които да не ограничават свободата ти. Отдай се на желанието си за разнообразие: смяна на местоживеене, излизане от зоната на комфорта, което ще обогати живота и ще те впечатли.

Лидерство /2, 20, 32, 42/

Дори и да не търсиш парад, който да командваш, около теб винаги се събират хора, които да поведеш към светлото бъдеще. Ти си роден лидер, способна си да вдъхновяваш, убеждаваш и създаваш общи нагласи, да виждаш силните страни на всеки, да водиш преговори. Не се страхуваш от конфликти, нали в тях се създава истината. Ако ограничиш силата си в рамките на семейството, рискуваш да се превърнеш в тиранин. Затова си намери трибуна, от която да ръководиш.

Организираност /11, 31, 41, 47/

Всички файлове в компютъра ти са сортирани по папки, задачите ти са записани в бележник, всяка твоя вещ се е на място. Любовта към реда запазената ти марка. Отложените срещи с години, кредитната ти карта на минус и неспазен краен срок са неща, които са за някой друг. Използваш приложения, облекчаващи планирането, интересуваш се от технологични новини. и се стараеш да не губиш сили за неща, които могат да се свършат от техника или от подчинените. По всичко личи, че ти си идаелния шопинг консултант.

Дружелюбност /10, 21, 45, 50/

Ти можеш да изгладиш всички ръбове в един конфликт, да поздравиш победителите и да поддържаш загубилите. Не завиждаш и не съперничиш. Твоите отличителни черти са миролюбивост и уважение към чуждото мнение. ти си гуро на работата в екип. Заради общото благо си способна да загърбиш себе си. Знаеш как да да създаваш такива отношения в работата и семейството, че всички да се чувстват пълноценни. Замисли се кога не си струва да отстъпваш от мнението и интересите си на сантиметър. Замини на пътешествие с голяма компания, помагай на скарани двойки да се сдобрят и започни книгата „Как да печелим приятели и да влияем на другите“ Коментари