Цветът на очите издава характера. Какви са на цвят твоите?

Още в древността мъдреците са казвали, че очите са прозорецът към душата на човека и това не е далече от истината. Но какво всъщност може да се види през този прозорец?

Науката физиономика се ползва с голяма популярност в наши дни. Тази наука се занимава с неволните мимики, които лице ни прави.

Точно през очите успешно можем да получим изключителна информация за това, какво се крие за фасадата на другия човек. Очите са портал към душата. Но какво могат да ни подскажат самите очи и цвета им за характера на определен човек?

Зелени очи

Хората със зелени очи обикновено са доста принципни и винаги успяват да постигнат целите си. Убедени са в правотата си и вървят непоколебимо към реализирането на плановете си. Ползват се с голям авторитет и успяват да се справят с проблемите в живота. Безспрони професионалисти, но от тях рядко се получват добри лидери. Трудно е да ги разгадаеш, но самите те бързо взимат мярката на околните. Зеленооките поставят високи изисквания към всичко и често се оказват доста конфликти личности.

Кафяви очи

Хората с кафяви очи преливат от енергия и винаги са готови да щурмуват всякакви върхове. Те са лидери по природа, но често се оазват хазартни типове. Страстни и енергични са и в тях бушуват всички стихии. Те бързо печелят симпатии (особено тези на противоположния пол, което се дължи на дълбоката им сексуалност и чувственост). Притежателите на тъмно кафяви очи като правило са доста избухливи и дори понякога агресивни, но пък тези им изблици не траят дълго.

Светло-кафяви очи

Хората със светло-кафяви очи са много чувствителни и скромни. Трудът за тях е призвание и определено са свикнали да не разчитат на друг освен себе си. Те не са конфликтни личности и са заобиколени с много приятели.

Светлосини очи

Хората със светлосини очи са много романтични, твърде чувствителни, лесно раними и мечтателни. Всичко приемат присърце. Често проявяват капризи, сантиментални са, но и склонни към депресивни състояния.

Ярко сини очи

Хората, които имат ярко сини очи обаче са почти пълната им противоположност. Те се славят с особена жестокост, целеустремени и изкючително взискателни както към себе си така и към околните. Те никога не спират да търсят разнообразието в живота си.

 Сиви очи

Хората със сиви очи са много трудолюбиви и уравновесени, много умни и съответно практични. Имат трезва преценка за всяка ситуация и това ги прави изкючително стабилни личности. Сивооките имат аналитичен ум остър като бръснач, но по-слабо развита интуиция.

Сиво-сини очи

Хоата със сиво-сини очи знаят какво точно искат от живота и твърдо защитават интересите си, но в същото време успяват да запазят спокойствие и са честни, независимо в какви обстоятелствата попадат.

Сиво-зелени очи

Хората със сиво-зелени очи са съвестни и трудолюбиви. Те са доста прагматични и гледат трезво на живота.

Пъстри очи

За хората с пъстри очи определено може да се каже, че са мили, весели и добродушни. Във връзките си преди всичко ценят приятелските отношения между себе си и половинката си, което ги прави стабилни партньори, но има и голяма вероятност да останат неразбрани и да не бъдат оценени подобаващо.

Жълтеникави очи

Тези очи са доста рядко срещани. Хората с жълтеникави очи са особено непредвидими и често преминават всякакви граници. Тези, които са попаднали в черния им тефтер, ще изпитат на гърба си цялата сила на негативната им енергия. Но пък с близките си те са най-милите хора на света.Коментари

A zashto niama cherni ochi

,

a na tezi jeni pri obida im po4ervenyavat o4ite kakvo eeee–