Внимание, дами! Вижте какво отегчава мъжете от всяка зодия

Един мъж може да напусне жената до себе си заради много и различни причини, които се крият в характера му, определящ се според астролозите от зодиакалния знак.

Мъжете от зодия Овен 

инициират раздяла, само когато жената до тях занемари външния си вид. Овните харесват красивите, секси и добре изглеждащи жени и ако дамата до тях не бъде такава, те веднага ще пренасочат вниманието си.

Телците внимателно

избират своята половинка и се стараят да предвиждат несъвършенствата в характера на жената до себе си, но ако тя изненадващо се прояви като скандалджийка и истеричка, мъжете зодия Телец веднага ще прекратят връзката си с нея.

За мъжете Близнаци 

една връзка е изчерпана, когато стане прекалено скучна. Близнаците имат нужда от постоянно разнообразие и изненади в противен случай очите им започват да шарят.

Ракът е мъж,

който трудно напуска жената до себе си. Ако веднъж се влюбят, представителите на този знак не се разделят с дамата на сърцето си, а единствената причина това да се случи, е нова любов, която неочаквано е влязла в живота на Рака.

Лъвовете не обичат

разделите и често са склонни да провокират половинката си сама да си тръгне. Властната зодия обича да налага волята си и ако жената до него не играе по правилата му, той е готов да си потърси друга партньорка.

Девите също попадат

сред зодиите, които не инициират раздяла. Мъжете от тази зодия не харесват две основни неща в жените – буйните скандали и фриволното поведение с други мъже.

Мъжът Везни ще напусне половинката си,

само когато не е влюбен. Докато има чувства към една жена, мъжете от тази зодия не биха се разделили с партньорката си.

За мъжете Скорпиони голямо значение

за стабилната връзка има секса. Ако интимните контакти станат скучни и еднообразни, представителите на тази зодия ще ви изневерят без да се замислят. Не съща е ситуацията с любовта при тях. Когато един Скорпионсе влюби, трудно може да загърби чувствата си.

Мъжете Стрелци търсят жена, която да обожават.

Идеалният вариант за тях е жена с блестяща кариера, която е много забавна, облича се добре и може да готви. Ако някоя от тези черти в половинката му куца, той търси заместител.

Козирозите високо ценят морала и ценностите.

Мъжете от тази зодия биха напуснали половинката си, ако тя се държи безотговорно към тяхната връзка, въпреки че Козирозите не се разделят лесно с жената, която обичат.

Водолеите имат нужда от непредвидима жена,

която не ограничава свободата им. Тази зодия избягва скуката и се старае всеки ден да прави нещо ново и различно.

Мъжете Риби имат нужда от постоянни доказателства

за любовта на своята половинка. Представителите на тази зодия са много несигурни и имат жизнената нужда да вярват, че любовта им е споделена.Коментари

Evala vernoe☺