7 предимства на онлайн шопинга (продължение)

ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА ЕДНО МОМИЧЕ,
ИЛИ ЗАЩО ВЕЧЕ ПАЗАРУВАМ ОНЛАЙН

Как мъжете се отнасят към обикалянето по магазини и защо обикновено нямат нищо против да пазаруват онлайн с вас? Кой е най-добрият начин да изненадате един практично мислещ мъж? Тези и други неща ще научите тук, в продължението на „7 предимства на онлайн шопинга

4. РАЗБИРА СЕ, ПОЛОВИНКАТА

Мрази, ама действително мрази да го мъкна по магазини. Стои и чака с изражението на теленце, въведено в кланица. (Съжалявам за сравнението, скъпи!) Рядкост са мъжете, които с удоволствие ни придружават из безкрайния лабиринт от магазини, стоки, суетня и ахкане и охкане по този и онзи продукт. Лично при мен никакви убеждения, че, видиш ли, „така ще съм по-красива за теб”, не помагат. Иска крайния продукт и туй-то. Пилешката супичка, а не бройлера в акция. За своя изненада забелязах обаче, че няма нищо против да седи до мен пред компютъра и да разцъкваме заедно различни артикули. Върви го разбери.

5. РАЗБИРА СЕ, ПОЛОВИНКАТА – II

Подаръците. За вас не знам, но хич ме няма да избирам мъжки подаръци. Има някои неща, които зная, че харесва, но те не могат да се подаряват до безкрайност, нали? Любопитството му обаче лесно се ангажира, когато му кажа простичко: ето, в този онлайн магазин има куп чудесни нещица, избирай. Да, за свое удивление открих, че при мъжете изненадата често не е като изненадата при жените. Ние като че ли отдаваме по-голямо значение на това. Поне аз. Къде-къде по приятно е да ме сюрпризират с нещо, за което е отделено внимание… Ами тръпката, докато разопаковаш пакета!… Всяка жена познава това чувство. Мъжете честичко са по-практични. За тях е важен жестът – поне за тези, които познавам, винаги си има изключения. Както и да получат нещо, което наистина ще им бъде от полза, вместо просто да се усмихват любезно само за да не ни разочароват. Тъй като обичам да правя изненади, ми беше малко трудно да преглътна това. Но в крайна сметка важното е той да е щастлив, нали?

Предимствата да пазаруваш онлайн. Евтини маркови дрехи и обувки в outlets.bg

6. ПРОГНОЗАТА ЗА ВРЕМЕТО, БРР!

Тук няма какво толкова да се каже. Студът, дъждът, снегът и кишавото време не ме предразполагат към разходки по магазини. Стоя си на топличко, разглеждам на воля… а навън – каквото ще. Доставката е от врата до врата. Нетърпението на очакването в близките 1-2-3 работни дни също може да е интересно. Аз лично го харесвам. Като гъдел е. Макар че е нож с две остриета. И аз, като всяка жена, често искам всичко и то ВЕДНАГА.

7. ЦЕНИТЕ

Накрая, но в никакъв случай на последно място! В Интернет лесно можете да направите сравнение, като си спестите обикалянето. Да не говорим, че често ще попаднете на по-достъпни цени, отколкото в обикновените магазини – няма наем за площ, нито заплати на персонала, както и други разходи, оскъпяващи цената на крайния продукт. Ако се регистрирате, пък ще можете да следите актуалните оферти, намаленията, промоциите… Един съвет все пак: пазарувайте само от доказани места с добра репутация.

И в заключение: мили дами, в никакъв случай не казвам, че съм се отказала от добро старо обикаляне по магазините. Напротив! Харесва ми да докосна стоката, да почувствам материята… това едва ли ще се промени. Но все пак – какво облекчение и колко приятно е необезпокоявано да се потопя в света на стоките на един-единствен клик разстояние. А спестеното време да вложа в истински ценни неща! Каквото и да изберете, каквото и да правите – най-важното е да ви доставя удоволствие и да бъдете щастливи. Така и хората край вас ще сияят. Пожелавам ви го!

Сабина Маринова Коментари