Ах тези свалки! Как да свалим гадже в мрежата

Как да свалим гадже в мрежата. Топ свалките в интернет.

Колко нормално ни се струва запознанството в интернет днес. Преди години беше немислимо, но с навлизане на съвременните технологии всеки втори си е хванал гадже точно с помощта на сайтовете за запознанства. Колко често ви се случва да са обадите на приятели и да крещите щастливо: Свалих си гадже в чата, знаеш ли?

През последните няколко години е съвсем естествено да търсим връзките си в сайтовете за запознанства. Липсата на време, мързелът, по-лекото общуване, тайствеността. Всичко това е в плюс за виртуалното запознанство.

Специалистите предлагат няколко топ съвета как да не се подлъжем и да изберем възможно най- правилния партньор.

1.Фейсбук или така известната ни социална мрежа

Капан за самотници или? Тук комуникацията е лесна и закачлива Както си лайквате, коментирате, обсъждате статуси, така неусетно си уреждате и среща, защото намирате общи интереси! Голям късмет за вас е, ако на срещата се появи блондинката с голямо и секси Д и с големи бомби, разбира се.

Е, възможно е да сте подлъгани и да сте принудени да изпиете кафето си с една невзрачна имитация на Памела Андерсън. Няма и гаранция и за дамите. Екзотичният мачо, може да се окаже възрастен чичко около 60-те и с доста килограми отгоре, отколкото всъщност се е представил . Коя от двете ситуации ще ви се случи, няма как да разберете, ако не излезете.

Съвет от нас: Трупайте опит, едно кафе няма да ви отнеме много време, но пък ако отказвате непрекъснато, дали няма да пропуснете истинския

2. Срещи чрез специализираните сайтове за запознанства 

Уха, така съвсем заплувахме в открити води. Всичко се случва толкова бързо и скорострелно, че докато се усетите вече сте изпратили поне сто съобщения и сте получили двойно повече. Флиртчета, покани за секс, въпроси относно тарифата ви И така до среднощ. А кой е правилният?

Съвет от нас: Не се увличайте много, действайте трезво, но не и не тръгвайте с рогата напред. Общувайте, все с някого ще намерите сходни интереси, а след седмицата може да се озовете в приятна компания на чаша вино.

В сайтовете се различават няколко вида мъжаги. Да видим кои са те :

 • Маниаци на тема спорт:
  С един поглед сте го разкрили! Ако профилната му снимка е във фитнес залата, забравете. По-голяма част от времето си отдава на спорт и това как изглежда. Ако му станете гадже и не обичате фитнеса , скоро ще се разделите 
 • Разгонените:
  Те са като лепка. Налитат на всичко живо, независимо дали мадамата става или не. Ще ти свалят звезди от първата среща, стига да успеят да те изчукат, а после? 
 • Очилатковците:
  Умни, успели, образовани. Липсата им на такт ви отегчава още докато си пишете виртуално. 
 • Блуждаещите:
  Не очакват нищо конкретно, но ако им паднете, няма да ви откажат 
 • Семейните:
  Скучно им е със собствената им жена. Силно се се надяват да си върнат онази мощна тръпката в секса с вас или тази, която му поддаде. 
 • Плагиатите:
  Скука, да знаете! Крадат чужди стихове и твърдят, че са техни! Естествено се опитват да ви заблудят, че вие сте неговото вдъхновение

 Да не ви плашим

Отрицателни герои има. Това не означава, че не можете да срещнете любовта, ако бъдете умни и прозорливи! Не една заета жена е намерили мъжа с главно “М” в сайтовете за запознанства. Не се отказвайте! Премахнете тези, които не ви подхождат! Ходете по срещи, внимателно го наблюдавайте и се доверете на себе си и вътрешния ви глас!

Не е нужно да бъдете преднамерени да гледате на света с черни очила, по-скоро се заредете с позитивни нагласи. Знае ли човек, може пък да се случи. Говорете на различни теми, бъдете провокативни, секси, интересни. Не се дръжте като стари моми, когато поискат секс от вас. Покажете чувството си за хумор, с което разсмивате компанията. И не гледайте на виртуалното общуване с различни мъже като загубено време. Излизайте. С една статия няма как да ви помогнем. Важно е живото общуване.

3. Ах, тези форуми 

Определено Форумите са онзи лесен начин да избягаме от реалността. Колко по-лесно е да получим съвет от непознат, а защо не и да се запознаем с хора от другия пол! Както си обсъждаме общи теми и разискваме наболели въпроси, откриваме много общи и…се пренасяме на лични

Какво ще се случи! Това си зависи от вас.

И не забравяйте едно! Мъжете не обичат да четат дълги фермани. Вашата активна позиция може да ги привлече, а дали вие ще направите поредната стъпка към по-близко общуване, а защо не и среща. Зависи от вас!

Как да успеем! 

За да имате успех точно в този тип запознанства , трябва да спазвате няколко основни правила! Не наблягайте върху определени части от тялото, когато качвате снимка. Не излагайте гръдната си обиколка на показ, колкото и да е хубава тя. Кифленските снимки са строго забранени. Груповите също не са добра идея.

Дерзайте, вашата виртуална любов може да е някъде тук и да ви пише точно сега! Коментари