Как да намерим любовта онлайн?

В наше време все повече хора срещат любовта си в интернет, затова ще ви предложим 9 факта за онлайн запознанствата , които май се оказват бъдещето на любовта.

1. Онлайн запознанствата са гребена на вълната

Онлайн срещите в момента с в тотален апогей. Според актуално проучване близо 60% от европейците имат профили в сайтове за запознанства. А около 70% от регистрираните потребители във фейсбук използват социалната мрежа за срещи.

2. Приложенията за запознанства набират популярност

Според друго проучване над 10 милиона души използват приложения за запознанства. Според IT специалистите тази цифра ще се умножи трикратно в следващите години. Tinder е най-известното приложение за срещи онлайн и бива инсталирано или използвано над 20 000 на ден.

3. През телефона за неангажираща връзка

Въпреки безкрайно многото варианти на приложенията за онлайн срещи за мобилни телефони, изследване е установило, че хората, които използват компютър за целта, са по-сериозни. Само 40% от хората, които използват мобилно приложение, търсят сериозна връзка. При компютрите този процент е над 60%.

4. Трябва да си активен

Хората, които предпочитат онлайн срещите могат да бъдат разделени на три типа.

Спринтьорите – това са хора, които успяват да открият човек, който им харесва, само за три месеца, защото са много активни и непрекъснато ходят по срещи.

Колебливият – той или тя търсят партньори минимум 3 години и го намират, но много се колебаят.

Неуспешният – това е човек, който винаги се проваля, защото се отказва лесно и не е достатъчно активен.

5. Профилът „продава“

Ако си направиш профил, но нищо не се случва, експертите съветват да направиш това – вместо селфи сложи профилна снимка, която да те показва като активен човек – как правиш нещо или си навън с приятели. Освен това е препоръчително да отговориш на всички въпроси в профила, за да разкрива повече от твоята индивидуалност и вдъхва доверие. И най-вече добави нещо оригинално от себе, без изтъркани цитати от Паулу Коелю.

6. На коя дата?

Според статистиката на два големи сайта за запознанства, най-посещаваните дати от потребителите са били 4 януари между 5 и 8 вечерта, а за миналата година първата неделя след Нова година.

7. Какво искат жените?

Жените са много по-капризни стане ли въпрос за избор на половинка онлайн. Според някои сайтове жените избират много внимателно и елиминират партньора, ако има различни политически убеждения. Мъжете са по-либерални, единственият препъни камък може да бъде това, че жената отсреща не е достатъчно красива.

8. По-полека в началото

Ако си достатъчно добра във флирта, то тогава няма да имаш никакъв проблем с онлайн флирта, даже ще ти е по-лесно. Това твърдят експертите по взаимоотношенията. Ето ти един съвет от тях: ако харесаш някой в сайт за срещи, недей веднага да го засипваш с много съобщения и нека не са дълги. Ограничи и емотиконите в началото.

9. Не го мисли, а натисни „изпрати“

Според няколко сайта за онлайн срещи над 15 милиона души живеят с партньор, когото са срещнали онлайн. И нищо чудно, защото според един от сайтовете за запознанства една на всеки три срещи започва в интернет Коментари