Дъщерята на Джако се омъжва

Седемнадесетгодишната наследничка на Краля на поп музиката Майкъл Джексън няма търпение да каже „да“ на любимото си момче, твърдят таблоидите. На лявата ръка на Парис папараците забелязаха пръстен, който много прилича на годежен. И въпреки невръстната възраст на Парис, роднините й нямали нищо против тя да се омъжи за любимия си -18 годишния футболист Чет Кастело.

Двамата влюбени били засечени в Лос Анджелис да се разхождат по една от главните улици, по-щастливи от всякога и изглеждащи доста екстравагантно. Парис била накичена като коледна елха с бижута, а косата й – боядисана в бяло и червено.Избраникът й също се отличавал от тълпата със странната си прическа.

И точно поради тази причина на папараците изобщо не им е било трудно да отделят двете нетрадиционни гълъбчета от тълпата и да заснемат доста интересни снимки. Страховете, че младият футболист се среща с Парис, за да се домогне до парите, получени като наследството от прочутия ѝ баща, са неоснователни. Самият Честър Кастелоу е милионерски син.

Известните винаги са следени и най-малката промяна прави впечатление. Затова и вниманието на папараците било привлечено от ръцете на Парис, и по-точно от лявата ръка, на безименния пръст, на която просветвал пръстен, приличащ на годежен.

Жълтата преса е веднага потърсила информация от попечителя на момичето, братът на Майкъл Джекъсн – Джърмейн Джаксън, но той категорично отказал да коментира твърдението, макар и да твърдял на всеослушание, че няма да се бърка в отношенията на младите влюбени.

Джърмейн Джаксън дори се радвал изключително много за племенницата си, че в момента е в добро физическо и психическо състояние. Месеци след нелепата смърт на баща си Майкъл Джексън, Парис изпадна в дълбока депресия и дори заплашваше, че ще са самоубие.

Парис започна да пие, да пуши, да се дрогира. С подкрепата на семейството и любимия си обаче Парис наскоро взе кардинално решение да се раздели веднъж завинаги с пороците си и да стане едно добро момиче. Тя рязко напълня и породи съмнения в публиката, че е бременна. Но съдейки по всичко, което и се е случило, това просто е реакция на организма, който след стресът се е върна към нормалното си функциониране.

Е, спортът и правилното хранене ще й помогнат да влезе във форма , още повече, че сега има солиден стимул – да влезе в сватбената си рокля. Дъщерята на Джако не крие връзката си с футболиста. Самата тя публикува тяхна обща снимка във „Фейсбук“. Снимката е придружена от надпис „Моят любим“ и емотикон – сърце. Коментари