Ето я новата песен на Джако (ВИДЕО)

Сингълът “Love Never Felt So Good” от “Xscape”,  първия посмъртен албум на поп иконата Майкъл Джексън е вече факт на музикалния пазар.
Песента е създадена в далечната 1983 година от Краля на попа и Пол Анка.

С течение на годините са се появявали различни нейни версии. През 2014 топпродуцентите Timbaland и J-Roc преработват “Love Never Felt So Good”. В новото парче, освен Джексън пее и другият любимец на публиката съвременната поп звезда – Джъстин Тимбърлейк. Официално посмъртният албум великия на Майкъл Джексън “Xscape” ще се появи на 9 май 2014 г. и освен “Love Never Felt So Good” ще съдържа още 7 не издавани до сега песни на покойния крал на попа, които са преработени от известни продуценти.

Xscape ще се издава в две версии. Стандартна, с преработените версии на осемте парчета и луксозна,  включваща и оригиналните тракове, по които Майкъл Джексън е работил.

Песента беше представена в Лос Анджелис по време на церемонията за връчването на първите награди от американската радиостанция iHeart. Тя беше изпълнена от рапъра Usher, който заедно с група танцьори демонстрира прочутата лунна походка и други култови движения на покойния Джако. Коментари