Дженифър Анистън не иска да се мести в Ню Йорк и отложи сватбата си с Джъстин Теру

Звездната холивудската двойка Дженифър Анистън и Джъстин Теру отложиха дълго планираната сватба за неизвестно време. Истинската причина за замразяването на сватбата е, че напоследък често двамата са в конфликт. Неразбориите са продиктувани от нещо съвсем битово и тривиално. Те просто не могат да се разберат къде да живеят. Джъстни Теру държи да се заселят на източния бряг на Ню Йорк, но Дженифър не отстъпва от искането си да обитава западното крайбрежие на Града на ангелите.

Дженифър съвсем категорично му заявила, че не иска и да чува да се мести в Ню Йорк. Тя е влюбена в сегашното жилище в Ел Ей. Джъстин пък обратно. Не може да се представи живота далече от космополитния град и всички чудеса, които крие. Анистън притежава тузарски имот в Бел Еър и двамата с Теру се трудиха упорито почти 10 месеца, за да го направят свое любовно гнезденце. Дори инвестираха последните си хонорари от филмите, в които участваха. А сега Джъстин капризничи. Казва, че всичките му любими неща са в Ню Йорк. На тези думи Анистън трябва да се обиди и да тропне с крак. Все пак какво по-любимо нещо може да има Джъстин от самата нея?!

Дженифър Анистън не иска да се мести в Ню Йорк

Близки на Теру разказват, че той е много енергичен, емоционален и много силно привързан към Ню Йорк. Приятелите на Теру твърдят, че всъщност е положил огромни усилия, за да се нагоди към живота в Лос Анджелис, но след време осъзнал, че това не е за него. Решението му обаче съвсем несъответства на желанията на любимата му Дженифър. Звездата от „Приятели“ търси спокойствието, уединението и плажа. Обича романтиката на града и й се иска именно там да се устрои като госпожа Теру.

За да я склони към компромисен вариант, удобен и за двамата, Джъстин й предложил дори да живеят половин година в Ню Йорк, а другата половина да я прекарват в Ел Ей. Дженифър категорично отказала да приеме подобен ултиматум. Затова и така дълго очакваната сватба остава във вариант „замразена“ и то за неопределено време. Коментари