Джон Сняг и Игрит от „Игра на тронове“ заедно и в живота

Четири години поред Кит и Роуз, които публиката познава като Джон Сняг и Игрит, не даваха да се разбере – двойка ли са, или „просто приятели“. Слухове и догадки преследваха непрестанно актьорите от Game of Thrones по НВО. А те ту се събираха, ту се разделяха, ту пак се събираха. И всеки път беше като за последно.

Въпреки откровените сцени, в които се наложи да се снимат и те го правеха толкова естествено, че нуждата от дубльор се обезсмисляше, Кит упорито отричаше между него и Роуз да има нещо повече от приятелство, а „просто работа“.

Дори попитан да коментар преди две години, той каза

Всички слухове са и митове. Аз и Роуз сме добри приятели. Тя е страхотна, играе страхотно. Но, не, нямаме афера!“.

Обаче се оказа, че не е точно така. Първият любовен роман на Харингтън и Лесли пламна през 2012 година, но на следващата двамата се разделиха, незнайно защо. Слуховете за повторното им събиране се появиха наскоро, на фестивала Comic Con в Сан Диего, те бяха забелязани да пазаруват в Лос Анджелис, хванати за ръце, а на финала – дори да се целуват на парти в английската столица.

Е, нямаше как – изловиха Роуз и Лесли натясно, и те вече нямаше накъде да отстъпват и да увъртат. „Да, влюбен съм в колежка – призна Кит. А според плъзналите слухове те дори вече живеят под един покрив в Сохо.

Харингтън и Лесли имат много общо – и двамата са от Великобритания, на 27 години са, събира ги работата им. Всичко това явно е сближило още повече младите и талантливи актьори. И макар колегите на Кит да го описват като затворен и мрачен мъж, той има друго мнение за себе си. Е, дано и партньорката му на екрана и в живота също споделя това мнение.

Ще успее ли да се измъкне от образа?

Публиката вече упорито коментира, че ролята на Джон Сноу е толкова впечатляваща и запомняща се, че на Кит Харингтън ще му е трудно да излезе от образа на героя, донесъл му известност в цял свят. Самият той казва в интервю:

„Игра на тронове“ е моят живот, моята ежедневна работа. Обичам я. Но честно казано, ако съществува „проклятието на Трона“, ще ми е необходим цял живот, за да говоря за него.

Не ни остава нищо друго, освен да му пожелаем истински успехи и на на любовния, и на професионалния тепих. Коментари