Хилъри Дъф няма да се събира със съпруга си. Бившото й гадже я моли да се върне при него

Само преди седмица медиите пуснаха информация, че певицата и актриса Хилъри Дъф ще се събере със съпруга си Майкъл Комри и вече му е дала втори златен шанс да бъдат заедно. Оказа се, че Хилъри Даф няма подобни намерения. Тя никак не искала да избързва със събирането под един покрив с Майкъл.

Да скоча във връзка, която приключих наскоро е безумие, казва Дъф. Искам да остана сама, да размисля какво искам да правя с живота си и тогава да реша наистина.  Създателката на модната линия „Нещо от Хилари Дъф“ и бившият хокеист празнуваха сватбата си през август 2010 година, а две години по-късно на 20 март 2012 се появи на бял свят синът им Лука Крус Комри. Звездната двойка се раздели в началото на годината само след тригодишен брак. Чаровницата, позната като главна героиня от доста романтични комедии и драми, все пак не изключва възможността любовта между нея и Майкъл да възкръсне.

Хилъри Дъф и Майкъл Комри

Хилъри Дъф и Майкъл Комри

Бяхме много близки, обичах този мъж, затова не мога да говоря лоши неща и нямам лоши спомени, коментира в откровено интервю Даф пред американските таблоиди. Пред списание Us Magazine Хилъри казва още: „И двамата имаме вина, че отношенията ни приключиха по този нелеп начин. Сега определено не искаме да бързаме.Сега просто се опитваме да се наслаждаваме на живота си. Надяваме се да разберем и разделени какво ни прави щастливи и каква е работещата схема в личен план„.

Актрисата и певица сподели още, че и двамата са в прекрасни отношения, дори и след раздялата. Ние с Майк сме страхотни приятели и дори се забавляваме понякога. Даф и Майк имат двегодишен син Лука, който заедно отглеждат. Не искаме синът ни да страда от това, че сме разделени и гледаме максимално време да прекарваме заедно, казва героинята от „Историята на Пепеляшка“.

Хилъри Дъф и Арън Картър

Хилъри Дъф заедно с Арън Картър

В същото време актьорът Арън Картър, с когото тя имаше двегодишна връзка през 2001 обяви на всеослушание, че Хилари Дъф е любовта на неговия живот и че, разбирайки за раздялата със съпруга й, е готов да падне на колене и самият той да и предложи брак. „Искам да си я върна и да бъде моя завинаги„. Това ненадейно признание дойде както казахме, само месец, след като Даф съобщи, че се разделя със съпруга си Майк Комри. Дали ще го огрее, според запознати това е малко вероятно, тъй като той разбил сърцето й изневерявайки с най-добрата й приятелка. Коментари