Игра на тронове – в очакване на 6 сезон

Сезон 6 на най-чакания телевизионен сериал „Game of Thronеs“ идва с усещането за промяна и нещо различно. И докато всички фенове броят дните до старта му, ние ти казваме какво можеш да очакваш.

Дали Джон Сноу е мъртъв? Тирион ли ще е следващият? Какво ще се случи, когато дойде дългата зима, а с нея и мъртвите?

Това са само част от въпросите, които феновете си задават още от миналата година, когато в средата на юни сезон 5 от шоуто приключи и разби сърцата на хиляди хора по света, като уби най-позитивния си персонаж – Джон Сноу.

Спекулациите около новия сезон започнаха още тогава. С наближаването на старта на сезон 6 обаче гладът за отговори и нови епизоди е неудържим. Ние надникнахме зад кулисите и научихме няколко интересни факта за новия сезон на „Game of Thronеs, който стартира у нас на 25 април по HBO.

Спекулациите около съдбата на Джон Сноу са безкрайни. Кит Харингтън беше засечен в обичайния си костюм на снимачната площадка на сериала. Самият той обаче категорично отрече персонажът му да се завръща и дори в едно интервю каза, че причината да се върне, е само, за да изиграе мъртвец.

За първи път новата книга на Дж. Р.Р Мартин няма да се появи на пазара преди епизодите, което означава, че няма как никой се запознае предварително със сюжетните обрати, каквито очакваме да има.

Какъв ще е фокусът на шести сезон, още не е ясно. Само се знае, че в него важна роля ще има Бран Старк. Очакваме да видим и една различна Санса. Още в края на миналата година беше обявено, че „Game of Thronеs“ ще получи своите 7- и и 8-и сезон.

В началото идеята на сериала е да продължи максимум пет сезона. беше потвърдено от продуцентите на сериала Дейвид Беньоф и Дан Вайс, че по 7-и и 8-и сезон се работи и най-вероятно това ще бъде финалът на грандиозното шоу.

Към монета „Game of Thronеs“ е един от най-успешните сериали, който освен всичко друго успя да счупи рейтингите с рекордните 8.11 милиона зрители н афиналния епизод от сезон 5.

През 2015 година сериалът получии цели 12 награди „Еми“ за една година. Коментари