Джеймс Кордън – любимецът на звездите и жените

Британският комик Джеймс Кордън се нарежда в престижната класация за 10-те най-популярни личности в интернет, а шоуто му се гледа от милиарди.

Не е сексимвол, не е красив, но е талкова талантлив, харизматичен и с със заразително чувство за хумор, че дори да страдаш от най-тежка меланхолия, ще се запревиваш от смях на шегите му и скечовете с колегите му от Холивуд. Заради това го обичат, абсолютно всички, без изключение.

Кой е Джеймс Кордън

До преди няколко години малцина бяха тези, които можеше безпогрешно да отговорят кой стои зад името Джейм Кордън. Актьорът е изключително талантлив и печели награди с лекота, с която сега печели фенове.

Играл е на „Бродуей“ и лауреат на наградата „Тони“, за най-добър актьор през 2012 – а, за участието си в „Един мъж, двама шефове“. Тогава успя да измести смятания за фаворит Филип Хофман.

Раждането на комика

Малко след това продуцентите съзират в него и друго качество – именно умението да разсмива. Така се появява „Късното късно шоу“ през март 2015. Автомобилните му караоке изпълнения със звезди като Адел, Стиви Уондър и Джъстин Бийбър станаха много популярни в социалните медии с над 500 милиона гледания в YouTube.

Година по-късно Джеймс вече е в класацията на „Тайм“ за 30-те най-популярни личности в интернет. Видеото му с Адел събира над 85 милиона гледания. А той искрено се забавлява и приема славата си просто като начин да си изкарва хляба.

Любимец на жените

И понеже е толкова непосредствен, жените полудяват по него. Кордън е в десетката на най-желаните мъже, които не притежават атлетична фигура, но пък са прекрасни, като Леонардо ди Каприо, например.

„Доброто чувство за хумор и забавният характер винаги ще надвият фантастичното тяло. Тези качества заинтригуват жените дългосрочно и средностатистическият мъж става по-привлекателен и от мускулестия красавец“, твърди експертът по срещи Джеймс Прайс.

А психологът Трейсън Кокс добавя: „Мъж с идеално тегло и тяло вероятно внимава какво яде и пие и прекарва часове във фитнеса. Това предполага, че като партньор няма да е много забавен“.

Жената до Джеймс Кордън

Жените са луди по Коръдн, но той е верен на една.

Именно така смята и съпругата на Джеймс – Джулия, която го обожава. Двамата се женят през 2012 година. И имат две деца – Макс и Кери. Обичат да се забавляват заедно у дома, а Кордън се чувства най-щастлив, когато е на мач с любимия си отбор „Уест Хем Юнайтед“

  Коментари