Клаудия Шифър отказала вечеря за един милион паунда

Ах, тези мъже. Видят ли красива жена загубват ума и дума. Какъв ли ще е светът на мъжете, без красивите жени около тях. Какво ли не биха сътворили и направили, не рядко идея граничеща с глупост и безумие, само за да притежават някоя известна красавица или поне да се изфукат пред приятелите с нея.

Бившият супермодел Клаудия Шифър сподели доста пикантна история от миналото си, която всъщност потвърждава правилото: Мъжете са лабилни същества и се поддават на провокации щом пред тях се появи красавица, казва Шифър. Те са готови на всичко, само за да се покажат, че са били в компанията на някой известен модел и съответно много желана жена, споделя още тя, позовавайки се на собствен опит.

Клаудия Шифър, за ужас на много родни моделки, отказала категорично огромната сума, възлизаща на един милион паунда и то, само се искало да сподели вечерята с приказно богат арабски принц, пристигнал в Европа по бизнес дела.

Германската красавица твърди, че изобщо не изслушала докрай предложението, отправено от принца и не се съгласила да отиде на подобен род унизителна среща, защото сметнала предложението за изключително нагло и меко казано „странно“.

Случката моделката разказа подробно в шоуто на Джонатан Рос. Историята беше споделена пред водещия Рос в отговор на негов въпрос, дали е получавала неприлични предложения докато е била на върха на кариерата си.

Клаудия Шифър откровено разкри, че е имало не една и две странни покани. Най-шокиращата обаче е била тази, от така наречения арабски принц.

Той изпрати специално обучени в подобни преговори хора, с които да обсъдим неговите конкретни изисквания и моите евентуални ангажименти, с които ако се бях съгласила, още на следващия ден щях да имам в банковата си сметка огромната сума от един милион паунда. Отказах, за което разбира се не съжалявам, казва Шифър.

Но пък интересното беше, че веднага друг известен супермодел се съгласи. Не искам да споменавам имена, защото това е личен избор. Не са били една или две моделките, които са изградили кариерата си и са попълнили банковата си сметка по този начин.

Но не съм аз тази, която да проповядва морал, жалко е само за младите момичета, които смятат, че така ще се утвърдят по-бързо, а след година две са изхабени и отхвърлени, коментира още германския супермодел от близкото минало.

Клаудия Шифър е жена на известния режисьор Матю Вон, а преди това имаше изпепеляваща връзка с мага Дейвид Копърфилд. Моделката сподели съвсем откровено в предаването на Рос, че е била доста „смотана“ и самотна в училище. Всички й се подигравали и я сочели с пръст.

Няма да забравя, казва тя с насмешка, как ме наричаха „патица“, защото дупето ми стърчеше,а походката ми наистина беше патешка. Но това е само минало.

Е, това е не е ли поредната сбъдната приказка за Пепеляшка и доказателство, че доста често грозното пате става красив лебед! Коментари