Колин Фарел се страхувал да прави секс трезвен

Обичаният от всички американски актьор Колин Фарел направи ужасяващо признание, в интервю за списание ELLE.   Актьорът, който отново изгря на хоризонта с участието си в новата романтична  драма „Зимна приказка в Ню Йорк“ сподели, че често е прекалявал с алкохола. Преди осем години обаче  решил да сложи край на разгулния живот, защото му дошла до гуша от простотиите, които сътворявал в  нетрезво състояние. След подобни запои се мразех много, но какво от това, казва Фарел.  Спрях  с помощта на приятели и близки, които бяха неотлъчно до мен докато се лекувах, призна Фарел. Неочаквано обаче за него,  освен всички положителни моменти, които следвали от трезвеността, се оказало, че  не може да прави секс, без  да пие. Това ме шокира, но беше факт. Само при мисълта, че трябва да си легна с някоя мадама, без да съм пил поне едно-две и загубвах ерекция.

Колин шокиращо призна в  интервю за списание ELLE, че се е чувствал непълноценен като мъж. Явно питиета ми даваха сила и кураж. Без тях бях неспособен дори да поканя гадже на кафе. Ситуацията беше изключително трудна и неприятна.  37-годишният Фарел, има слава на голям плейбой сред жените и признанието му трудно  се приема като истина. Той е баща на двама сина, от различни жени.

В интервюто Фарел продължава да ужасява пуританите: „ Когато осъзнах, че вече съм абсолютен  трезвеник,  казвам ви честно, не можех, не смеех да си поискам секс от жена близо две години. Преди това съм бил с по три различни жени на ден. Няма да скрия, че това всъщност беше един  ужасен,  много ужасен период в живота ми. Първият път го помня и до днес. Беше около  16  следобед. В стаята беше светло, пердетата не бяха спуснати. Прекрасно време за секс, но не и за мен.  Жената беше изключителна, беше нежна, мила. Аз,  аз не знаех какво да правя. Бях  отвратителен, държах се и плахо, и лошо. Как иначе, като цели 15 години имах само една възможност, да чукам пиян до козирката и то грубо, надменно, в тъмни стаи, клубове , тоалетни.“

Днес съм нов, благодаря ти господи, споделя Фарел. Коментари