Мишел Хюсман – новият сексимвол в „Игра на тронове“

Мишел Хюсман – това е мъжът, за когото GO написаха, че спокойно би могъл да замени всички други актьори в главните роли в Холивуд, и има нещо вярно в това. Затова нека колегите му си пазят гърба. Хюсман замени Ед Скрейн (Ed Skrein) като Даарио Наарис в Game of Thrones (Игра на тронове) още в четвърти сезон.

Но какво толкова има в Мишел Хюсман, който е само на 33 години? Какво ли не, ще кажем ние. Той е стилен, харизматичен, сексапилът ме убийствен и леко нахален, точно какъвто трябва да бъде.

Тази година той е екранният любовник на Дайнерис Таргериен в „Игра на Тронове“ и на Блейк Лайвъли във „Вечната Аделийн“. На холивудски език това наистина означава, че холандецът се е капитулирал на върха.

Мишел Хюсман роден и е израснал във и около Амстердам, като още в детството си започва да се изявява като актьор. Самият актьор скромно споделя години по-късно: „Но в Холандия филмовият бизнес е толкова малък, че минаха години, преди да започна да си мисля за това нещо като за бъдеща кариера„.

Днес Мишел е в златния период, в който всички вече знаят името му, но славата въпреки това не го е превърнала в манекен от червения килим с дежурната полуотегчена физиономия.

Заедно със съпругата си, холандската актриса Тара Елдърс, той продължава да прекарва времето в имението си от 19 век, близо до Амстердам, където сам ремонтира и обновява всичко. И двамата са категорични, че славата и суетата не ги блазнят и обичат спокойствието и тишината пред шумните партита и купони.

„Да имаш съпруга актриса означава, че можеш да споделяш всичко за работата си с нея и тя да те разбере правилно. Взимам всяко решение за кариерата си заедно с Тара и смятам всеки свой успех за наш общ“.

Силно любопитни сме колко дълго Мишел ще продължи да използва „ние“ във всяко изречение, при всички съблазни, които Холивуд гарантирано ще му предложи. Но едно е сигурно. че ще продължаваме да го гледаме с интерес.

А иначе нека припомним за феновете на Game of Thrones, че сериалът се снима в пет държави на 151 снимачни площадки за 240 снимачни дни, участват 166 актьори, над 1000 души снимачен екип и повече от 5000 статисти.

Сериалът на НBO е най-търсеното шоу в Google през 2014 година и очакваме тези цифри да важат и за тази година. Коментари