Николета се срина. Ще ражда пак

Николета Лозанова съвсем превъртя, споделят нейни близки. Видно е, че рейтингът на предаването, което води по тв 7 „Поверително от НЛ“ пада толкова бързо, че и съблазнителните й погледи, тъпи усмивки и огромни цици, няма да помогнат. Според „България Днес“ предаването е в зенита си и продуцентите едва ли ще се навият на втори сезон, сама за да поддържат егото на Николета, която съвсем е изтрещяла от провала си.

Сценаристите също са на ръба на нервна криза с прищявките на самообявилата се за водеща. Въпреки всичките опити, рейтингите показвали само едно, падане надолу. Не помагат пикантните истории за родни звезди, клюките, секс сцените, уж заснети тайно, откровените интервюта с родния ни елит. Все по-често репортерите, които изнасят на гърба си цялата продукция,  бягат от предаването, защото не могат да издържат ужасната и грандомания. “Не стига , че нищо не умее, но все дава съвети, крещи, изисква, а дето се вика и името си не може да напише като хората”, оплакват се от екипа .

Близки до обкръжението издават, че Лозанова е на път да се срине и психически. Божиновица усещала, че идва край на “звездното” и предаване и търсела всячески възможност да слезе от екран преди да я изгонят. Пробивната миска дори обмисляла като краен вариант да роди второ дете, забременявайки от половинката си Валери Божинов. На Божинов хич не му се искала пак да дундурка бебе и без това кариерата му вървяла стремглаво надолу, а и Алисия не го оставяла на мира с непрестанните си хленчения за пари. Дали Николета ще го омае, предстои да се види.

В същото време Николета удари на камък и на другия фронт, на който се пробва като водеща,  разказват добре осведомени източници.  Тя отчаяно искаше  отново да стане говорител в предстоящия сезон на „Къртицата“. От  Къртицата обаче са категорични.  Те са решили, че няма да канят миската за водеща на дейли епизодите. Иван и Андрей още си спомнят със срам как зрителите заливаха официалната  страницата и побъркваха телефоните с гневни упреци срещу некадърното й поведение в ефир.

Все още липсва официална  информация за старта на шоуто, но  и  Николета упорито мълчи дали ще участва, което е нетипично за нея самата.

Познати се подиграват, че ако е била поканена, е щяло да се разбере на секундата, защото тя обича да вдига шум до небето. Така опитите на Николета да стане Тв звезда са на път  окончателно  да се провалят на всички фронтове. Както вече споменахме,  не й остава нищо друго освен да ражда деца. Коментари