Мъж смени пола си и стана рекламно лице на Vogue

Валентина Сампайо – новата звезда на модния подиум.

Четири месеца преди френското издание на Vogue

да заложи на скандалната корица с трансексуалния модел Валентина Сампайо, американския радиоводещ Хауърд Стърн прогнозира раждането на една звезда.

Поводът за неговото изказване е корицата на ноемврийския брой на бразилското Elle, което се осмелява пред всички да покаже на целия свят гордостта на Бразилия – 20 годишната Валентина. Vogue не се забавя и следва предложение и от тяхна страна. Кое е странно?

Синеоката прелест всъщност е момче,

което осъзнава истинската си сексуалност преди повече от 15 години и започва да прави своите малки стъпки в посока сбъдване на най-голямата си мечта – превръщането си в жена

Родена в малък крайбрежен град, Валентина има пълната подкрепа на на семейството и приятелите си в най-важното приключение в живота – осъществяването си като жена.

Ето какво споделя самата Валентина за трансформацията си:

“ Разбрах, че живея в чуждо тяло,още, когато бях на пет години. До пълното си осъзнаване обаче, че всъщност искам да бъда жена се стигна малко по-късно, когато навърших десет години. И си казах, че не трябва да се измъчвам в тялото на мъж, след като не се чувствам добре в него. Оттогава започна и дългият, но красив процес по превръщането ми в онова, което съм се чувствала и била винаги – жена“.

Тези неща Валентина коментира в телевизионно интервю,тъй като медиите не спират да я преследват. Тя обаче не се притеснява да говори и с удоволствие споделя опита си.

Днес, Валентина е рекламно лице на L’Oreal и лице на корицата на мартенския брой на Vogue Paris.

„Когато един ден транссексуална позира за корицата на списание и няма да е нужно редакцията му да пише нещо по този въпрос, ще знаем, че битката е спечелена“, отбеляза главната редактора на Vogue.

Сънародничката на друга известна бразилска манекенка Жизел Бюндхен, категорично заявява, че „жената“, в която се е превърнала, я провокира да лети от радост и да се развива. На това това откритие се радват и многобройните последователи, които Валентина има в Instagram.

На популярността на модела могат да завидят много нейни колежки от модния подиум.

И въпреки че сега вратата към шоубизнеса се отваря така широко, красавицата допълва, че не бърза да гради шеметна кариера света на модата. Валентина има сериозни намерения и планира да започне да актьорски курсове, защото киното е нейната голяма мечта.

Надява се до няколко години да получи роля в киното, която да и помогне да превземе дори до Холивуд. Защо не, казва красавицата.

Бразилски папараци вече уловиха Валентина

в романтичен момент, докато се прегръщаше със снажен блондин на един от райските плажове на Бразилия. Двамата показаха завидна близост, която нас само може да ни радва. Коментари