Звездата от „Двама мъже и половина“ Чичо Чарли става на 49 години

Днес актьорът Чарли Шийн чукна цели 49 години. Любимецът на няколко поколения хич не се притеснява от възрастта си, дори се чувства превъзходно в кожата си на улегнал мачо. Рожденото му име обаче е малко известно – Карлос Ъруин Естевес. Той е син на актьора Мартин Шийн и е роден в Ню Йорк.

Чарли Шийн добива популярност с военния филм „Взвод“, която се снима през 1984 година и отразява събитията около кървавата виетнамска война. С ролята си печели и престижната награда „Оскар“. Въпреки това за широката публика най-емблематичната и обичана роля на Чарли Шийн е превъплъщението му в чичо Чарли от сериала „Двама мъже и половина“.

Чичо Чарли Харпър е като две капки вода, съвсем като истинския Чарли Шийн. Богат и спокоен човек, той обича хубавите жени, уискито и наркотиците. Както се твърди упорито, в арт средите, точно тези му предпочитания със сигурност са спомогнали той да бъде отстранен от сериала „Двама мъже и половина“ в края на осми сезон.

Въпреки че сега Алън и Джейк са в компанията на Ащън Кътчър, „Двама мъже и половина“ не е същият без присъствието на чичо Чарли.

Наскоро Шийн изигра роля и във втората лента за Мачете. Той играе ролята на президента на САЩ. Във филма си партнира с не по-малко известни звезди – Лейди Гага, Джесика Алба, Мел Гибсън и Антонио Бандерас.

Само преди няколко дни актьорът отново привлече вниманието върху себе си като участва в предизвикателството с ледената кофа с вода, но по свой си начин. Вместо да се залее с ледена вода, както правят всички, Шийн „се поля“ с тенджера, пълна с банкноти на стойност 10 000 долара, които дари за каузата.

По случай рождения ден на актьора ви предлагаме няколко фотоса на Чарли Шийн. Мъж, който със сигурност кара стотици женски сърца да бият Коментари