8 трика как да намериш място за всички дрехи в гардероба

Не всички разполагаме с огромен гардероб като Кари Брадшоу. Вкарай нещата си в ред, с някои дребни промени и хитринки и ще се изненадаш колко много неща се побират в него.

1. Хитринки за закачалките.

Обемистите закачалки са крадци на пространство, запази ги за тежките палта, а всичко друго постави върху тънки или кадифени модели. Пробвай трика на халките. Перфектна работа вършат отварачките за кенчета. постави закачалката в първия отвор, след което закачи друга във втория, така че да се получи каскаден ефект.

2. Съхрани аксесоарите си

погрижи се за забавните щрихи, които правят твоя аутфит завършен. Защо не използваш непотребни рафтове за съхранение на обувки и чанти? Или с няколко стари щайги – просто ги застопори на стената и БУМ! Уникален стелаж! Запази кутиите за шапки, те са стилен начин да подредиш няколко наведнъж. За да виждаш всичките си слънчеви очила, постави ги в поднос в плитко чекмедже.

3. Хватките на Мари Кондо

Ако нямаш достатъчно място в чекмеджето, можеш да изгледаш урока за сгъване в You Tube канала на Мари Кондо. ще се научиш да сгъваш правилно всичко – от тениски до бикини, така че да се едновременно видими и да заемат по-малко пространство. В случая организаторите за чекмеджета са твой приятел, особено за малките неща, като сутиените например.

4. Съхранение на панталони

Ако използваш закачалки с клипсове, това означава, че дънките ти не се сгъват двойно, прехвърлени на нормална закачалка, и така спестяваш място. Още един трик: закачи гайката на дънките/панталоните на S -образни куки, наредени една до друга.

5. Опаковане на чанти

Прибери по-малките си чанти в по-големите – това ще помогне на големите да запазят формата си. Използвай противопраховите торбички, за да ги предпазиш. Дизайнерсикте чанти могат да бъдат запълнени с по-рядко използвани чорапи- така ще предотвратиш деформирането им. По-евтините модели е „позволено“ да бъдат окачени на куки.

6. Скрито съхранение

Инвестирай в кутии за съхранение под леглото или нека следващата ти рамка за легло има вградени чекмеджета под матрака. Винтидж чекмеджетата могат да се използват и като масички за кафе. също така е добре нощното ти шкафче да е с с чекмеджета. Групирай по-късните си дрехи / като поли и топове/ заедно в гардероба, за да освободиш допълнително пространство.

7. Разчиствай правилно

Направи тези четири купчини по време на разчистване

1.Продай

С тези артикули можеш да спечелиш пари в сайтове за продажба на такива групи в социалните мрежи. Красивите снимки продават твоите неща по-бързо. Намери бяла стена, сложи дрехата на хубава закачалка и гледай осветлението да е добро. Не снимай прекалено отблизо.

2. Спаси

Тази купчина е за спасяване на дрехи и аксесоари. Скъпи боти, които изглеждат малко захабени Занеси ги на обущар, за да смени капачките, боядисай ги и ги освежи. Може ли да бъдат пришити други копчета на любимия ти блейзер? Може би петното на дънките да бъде прикрито с готина апликация, или дори ръчно рисуван елемент?

3.Може би

Напомняме: ако не си носила дадена дреха повече от година, е малко вероятно да го направиш занапред/изключваме парти роклите и официалните облекла/. Постави елементи в тази купчина, само ако наистина се колебаеш какво решение за съдбата им да вземеш.

4. Изхвърли

Нямаме предвид буквално боклука. може да направиш размяна, да подариш на приятелка, да дариш на нуждаещи се или да оставиш за рециклиране. Имаш толкова много възможности.

8. Намери свободно място

Вратите имат много изгубено пространство от двете си страни – добави кукички за шалове, колани или окачи държач за обувки на гърба им. Ще се изненадаш колко много неща се побират. Постави и кукички в неудобни тесни пространства за „бонус висящо съхранение“ Коментари