Защо абонаментно почистване (ежедневно,ежеседмично и ежемесечно) ?

Почистването е важен начин за да поддържаме дома и офиса си в приветлив вид. Проблема обаче възниква от факта, че колкото по-голямо е жилището толкова повече време отнема за неговото основно почистване. Наличието на малки деца и домашни любимци щъкащи из жилището допълнително усложняват задачата ни.  Друга причина е липсата на време. Ангажирани с работата си често оставяме чистотата и подредеността на нашият дом на заден план.

Поради тези причини доста хора се обръщат към фирми за почистване, за да могат да се улеснят.
Тази стъпка не е лесен процес и се изисква внимателно проучване на точната фирма извършваща услугата не само качествено и професионално, но и на разума цена. След като вече сме се спрели на конкретна фирма, която да почиства домат или офиса ни може да изберем какъв да бъде абонамента. Дали ще е бъде ежемесечен, ежеседмичен или ежедневен.  Избирайки абонаментния пакет така ще се намали единичната цена и ще ни излезе по-евтино.

Абонаментно почистване на дома и офиса

Когато поверим този наш ангажимент на фирма за почистване, така не се налага ние да го правим ние,  нито пък да контролираме изпълнителя. Самата фирма осигурява свой обучен персонал, който е екипиран с нужните му за целта препарати и пособия за чистене. Договорката става най-често чрез супервайзар или друг представител на фирмата, който освен това и упражнява контрол над изпълнителите си. Периодичността на посещенията също е важна. Не е препоръчително да бъде по малко от веднъж в седмично.
Преди да се подпише договора с фирма за почистване, за абонаментна услуга, е важно да се уточнят всички условия и изисквания, периодичността на посещенията както и включените услуги в тях.

След като сме уредили абсолютно всички въпроси по договора и сме го подписали, остава само да се насладим на резултатите, които предстои да наблюдаваме. Коментари