Излишен багаж под очите. Какъв е проблемът?

Опитват ли се очите да ти кажат нещо? Имате неприятното усещане, че сте отекли, подути и подпухнали. Ето какво наистина означават тези досадни линии и тъмни кръгове под очите и разбира се отговорът на въпроса: Как да се справиш с тях?

Подпухване?

Подпухналите очи се дължат на събиране на течности и могат да са признак за сериозен проблем, например алергия към грима и полените. Запушеният нос и задържането на течности също причинява подуване в околоочната зона.

Направи това!

Ако подозираш алергия, помоли лекар да ти предпише подходящото за целта антихистаминово лекарство. Иначе, спри приема на алкохол и сол и си купи околоочен крем за алергии. Тези кремове са предназначени точно за предразположената към алергии зона на околоочния контур, както и при дискомфорт от време на време.

Кафяви кръгове под очите.

Да не би да си тайно пристрастена към слънцето Слънчевата светлина увеличава естествената пигментация на кожата ти, което потъмнява кръговете още повече.

Направи това!

Носи си крем със SPF всеки ден. Както се отнася и за слънчевите очила, дори през студените, но слънчеви дни. Ако трябва си купи изсветляващ серум. Новите серуми съчетават в себе си гъвкав апликатор с метал и еластомер. Те действат в съвършена хармония за изключителен ефект. Резултатът от иновативната техника на нанасяне е – мигновено озарен поглед.

Бръчки „пачи крак“

Тези малки линии обикновено са първите бръчки, които ще забележиш върху лицето си след навършване на 25- годишната възраст. Няма как да пребориш напредването на времето, но пушенето, излагането на слънце и свиването на очите утежняват положението.

Направи това!

Инвестирай в мощен антиейдж крем за около очите. Хубаво е в него да има пептиди и антиоксианти. Довери се на безкомпромисното противобръчково действие на кремове, които съдържат растението хаугана. Екстрактът от растението възстановява кожната плътност.

Паяжини шах под едното око

Възможно е фини линии да се появят само на лявото и дясното око. Това се случва, когато спиш винаги на една и съща страна, притискайки я към възглавницата.

Направи това

Бъди сигурна, че се обръщаш ту наляво, ту надясно през нощта или още по-добре – смени памучната си калъфка със сатен. Околоочният крем с иновативна формула може да да премахне бръчките още при първия контакт с кожата, заради съставките, които се нагаждат към всеки тип кожа дадения за нея проблем. Действително е вълшебна гумичка.

Синкави кръгове под очите.

С възрастта кожата около очите започва постепенно да изтънява, заради синкавите кръвоносни съдове под нея сенките стават по-видими. Сините „полумесеци“ се появяват, когато търкаш често очите си или спиш по корем.

Направи това

Снабди се с оклоочен крем, способен да стимулира синтеза на колаген. Кръвоносните съдове няма как да прозират под заздравената и по-плътна кожа. Можеш и да защитиш кожната бариера на деликатната зона с крем, който съдържа силни клетъчни антиоксиданти. Коментари