Малките козметични трикове, които възбуждат мъжете

Има много козметични грешки, които жените допускат в стремежа си да изглеждат перфектно и съответно отблъскват мъжете около тях. Но тук няма да говорим за това. В тази статия ще се опитаме да обсъдим точно този грим, с който не само ще привлечете мъжкото внимание, но ще го накарате да ви пожелае на мига. Какъв по-голям комплимент за една жена да бъде харесвана и желана.

Дамите винаги са се опитвали да използват малки манипулативни трикове, за да впечатляват мъжете. Но не е необходимо да се поливате с огромното количество парфюм, за да ви забележат.

Пробвайте някои козметичните трикове, които ще ви дадем по долу и ще се убедите, че работят. Няма значение дали сте обвързана или не, но ще съумеете да пробудите интереса на мъжа и да задържите неговото внимание.

1. Акцент върху устните

Голяма част от мъжете не си падат по огромните количества червило или гланц върху устните. И това не ознчава, че не им харесва една дама с червило, а защото не могат да си позволяват дълги и страстни целувки. Някои мъже пък свързват атомата на тези козметични продукти с мазилата на баба. И въпреки това един от най-лесните начини на съблазняване е трикът, по който нанасяте червилото. Бавно поставяне с леко нацупени устни, и те могат да побъркат всеки мъж и нищо чудно още следващия път да ви връчи ключа към сръцето си.

2. Кожа като коприна

Няма нищо по-привлекателно за мъжете от това да се докоснат до мека и гладка кожа. Проучванията показват, че вида на кожата е сред съществените фактори за силната половина на човечеството. Не забравяйте ексфолианта, винаги хидратирайте тялото след баня, нанасяйте крем, който попива бързо и ухае приятно. И нещо, което е от съществено значение – на всяка цена премахвайте нежеланото окосмяване.

3. Не на изкуствените мигли

Изкуствените мигли може и да изглеждат добре, но редица мъже смятат, че по този начин жената се стреми твърде много да привлича внимание. Ползването точно на този тип аксесоари мъжете асоциират с някакви комплекси и те могат да ги откажат от каквито и да е последващи действия. По-добре поставете акцента върху естествено красивите мигли, извийте ги леко поставете качествена спирала.

4. Опушен грим

Прекалено ярките и смели цветове отблъснат мъжете, защото често ги отвличат от природната ви красота. Нашият опит показва, че най-предпочитаният грим е опушеният. Опушените очи внасят доза загадъчност и мистика. Мъжете са консервативни и харесват дамите с лек грим, а не тези, които приличат на Дракула.

5. Разпусната грива

Дори и да сте прекарали два часа в салона и прическата да е супер стилна, за мъжете няма нищо по-възбуждащо от пуснатата коса. Не е необходимо да използвате индустриални количества стилизиращи продукти. Срешете и оформите добре косата, като я оставите я да пада свободно върху раменете. Мъжете винаги, ама винаги предпочитат естествено, пред изкуственото.

6. Уникален аромат

Не излизайте, без да сте си сложили парфюм. Споменът от вашия неустоим аромат като нищо ще остави уникална следа в мъжкото подсъзнание и всеки път, когато го усети, мислите му ще се връщат към вас. Разбира се не трябва да прекалявате с количеството и тежките аромати, за да не създадете обратен ефект.

7. Брокат по кожата

Видът на гола кожа винаги е възбуждал мъжката половина. Но тук говорим не за количество, а за качество, все пак оставете повече на мъжкото въображение. Напълно голи рамене или гръб е твърде много, ако в същото време са съчетани с дълбока цепка или много къса пола. Покажете малко, но да бъде качествено. Може да поставите продукт с лъскави частици, които да придадат още привлекателност на кожата ви. Коментари