7 свежи тренда при очната линия през 2018

Понякога очертаването на погледа с очна линия е една от основните причини да закъсняваме за среща, работа или нощно парти. След няколкократни опити, изцапани кърпички обикновено зарязвате ентусиазма и излизате навън без нея.

Не се притеснявайте, почти няма жена на света, която да не изпитва затрудения при поставянето на очна линия. Нашите свежи тренд съвети ще ви дадат нови идеи и ще ви въоръжат с търпение да се научите. Защо е важно да знаем как се поставя очна линия ли? Защото ефектът след това. Ще е „Ао- ууу“

1. Дебелата котка

Точно така, модерната и непреходна котешка линия.Колкото е по-плътна, толкова повече погледът ти казва „Забележи ме“. Рискувай смело. Смелите мъже, обичат смели жени.

2. Хитър отпечатък

Спиралата може да ти послужи за много повече неща, от едно удължаване на миглите. Използвай я вместо очна линия, както в момента се гримира Анджелина Джоли. Докато държиш четката в хоризонтална позиция,притисни я към клепача. Трябва да е точно няколко милиметра над корените над миглите. Резултатът е невероятен. Ще разберете по погледите, които ви преследват.

3. Половинчата работа

Харесвате ли изкусителната визия на Кан Гербер? Ако да, то този тренд е точно за вас. Очната линия е поставена само до половината на клепача и е оформена така,че да прилича на добре заострена стрела. Право в целта ще уцелите, ако сте решили да сте най-неустоимата на вечерта.

4. Пълен кръг

Направи погледа си по-секси като очертаеш очите си с дебела и непрекъсната линия от горе до долу. За целта използвайте молив с много плътна текстура, за да се получи добре. Този вид на поставяне на очна линия е подходящ за нощно парти. готова ли си?

5. Двойни мигли

Стига да се смилиш,можеш да се възползваш от идеята, която следва тази пролет модната марка Dior. Изписване на мигли върху кожата, отново с помощта на очна линия. Трябва ти само прецизна ръка и не малка доза безразсъдство.

6. Удължи дълготрайността.

Когато очертаеш очите с очна линия-молив, поръси внимателно със сенки за очи, но задължително в същия цвят. Така ще постигнеш ефекта „запечатване“ текстурата на молива и той няма да се размаже много дълго време.

7. Натурално излъчване

Като начало се опитай да поставиш очната линия от вътрешната страна на горната линия на миглите, вместо от външната.
Прекрасно и малко нетрадиционно решение за тези, които не искат да изглеждат с прекалено тежък грим. Завърши като минеш с очната линия от вътрешната страна. Гледай да да поставяш повече продукт между косъмчетата на миглите. По този начин ще си свежа и в същото време ще имаш вид на негримирано момиче с неутрално излъчване. Коментари