Тигрово око, хит прическата на 2017

Може би отдавна мечтаете да имате стилната и модерна прическа на звезди като Дженифър Лопес, Миранда Кер, Джоан Смолс или Криси Тийгън. В същото време все още не сте намерили правилното описание на отенъка с преливащи кичури в кафяво и златисто, което да обясните на вашия фризьор.

Прическата „Тигрово око“ завзема модата

Основните цветове на загадъчния камък тигрово око, който дава името на тези модерни дамски прически в 2017, слива в едно невероятни цветове от карамел, шоколад и злато. Просто невероятен божествен микс. Тази прическа кара дамите по цял свят неустоимо да я желаят. А и щом известни имена са заложили на прическа „тигрово око“, значи е достатъчно добър избор и за всички останали, нали?

Ако искате да промените донякъде визията си тази зима имате избор. Най-актуалното и взривоопасно предложение във фризьорските салони през този сезон е именно – „тигровото око“. Прическата „тигрово око“ е идеалната опция за жени с черна, тъмно руса или кафява коса. Перфектен избор и за дами, които желаят малка, но впечатляваща промяна във визията или по-точно в прическата си.

Тигрово око – най- модерната и звездна тенденция за цвят на косата тази зима

Има и една хубава новина. За да постигнете прическа тигрово око не се нуждаете от чудовища промяна или часове в салона. На помощ идва техниката балеаж. Ако не сте сигурни, че вашият фризьор е съвсем наясно с новата тенденция „тигрово око“, но все пак му имате доверие, го помолете да ви направи основа в топъл или тъмен шоколад. Нека акцентира в карамел, рисувани ръчно с боя за коса в този цвят.

Нюансът за прическа „тигрово око“ изглежда съвсем естествено. Тази прическа позволява корените да израстват така, че все едно нямате нужда от боядисване. Тази прическа е изцяло щадяща косата, тъй като спестява време и средства за боядисване на косата. Само погледнете новата визия на Джесика Алба и „тигровото око“ ще е доказателство за това.

Прическата тигровото око определено може да придаде невероятно измерение на всяка дължина на косата. Най-добре изглежда на прически за дълга коса.Нова техника, „тигрово око“ е вдъхновена от едноименния полускъпоценен камък.

Каква е символиката при прическата „тигрово око“?

Ако изберете да подчините прическата си на тази нова тенденция, то вие сте готова да започвате ново начало.

Камъкът „тигрово око“ носи в себе си много история. В недалечното минало хората са го носели в себе си за защита от зли сили и за самочувствие.

Какъв точно е модният цвят „тигрово око“ ?

Прическата „тигрово око“ е едно умело преплитане на кестеняви и златни нюанси. Карамелени акценти се наслагват върху основа от тъмен шоколад. Подобно на балеаж, косата израства без контраст, защото не е задължително да бъде боядисана от корен.

Кой избра прическа „тигрово око“?

Както споменахме всички звезди са луднали по новата тендеция. Сред тях са Джесика Алба и Дженифър Лопес. Те се възползваха от техниката и дадоха начало на една от водещите тенденции в косите за 2017 година.

  Коментари