10 секси предложения за Коледната вечер

Блясъкът във външния ви вид ви говори за лукс, а той е нещо, от което няма нужда да се отказваш. Предлагаме ти различни лукс вариации за грим, прическа и облекло, с които определено ще смаеш околните в Коледната вечер.

1. Нейно величество

Кой е най-бързият начин да се превърнеш в Кралицата на вечерта ли? Естествено като сложиш бижу върху короната си. А твоята корона е красивата ти прическа. Новите тенденции вдъхновяват да мечтаем за нещо повече от обикновени ластици. Сложете си стилна шнола под формата на листо, цвете, анималистична или футуристична, но задължително в златен цвят. Подобна шнола ще е е перфектен завършек на прическата ти.

2. Прехвърчащи искри

Пайетите върху клепачите на моделите на Temperley London са супер подходящи за някое по-разгорещено тържество около Коледа. И понеже не всеки ден може да си сложиш подобен грим, подсигури си подобна сияйна визия, но в приглушен вариант със сенки за очи с частици брокат. Нека бъдат в златно, сребърно или бронзово, все цветове с благороден произход.

3. Целувка на орхидеята

Лилавите тонове се отличават в морето от розово, червено и неутралните цветове. Накарай устните да изпъкнат, като сложиш само лек фон дьо тен и неутрален руж.

4. Позлатени нокти

Лаковете за нокти със златисти частици превръщат ноктите ти в твоите най-нови аксесоари. Нанеси един слой върху какъвто и да е друг цвят лак, може да бъде нанесен и самостоятелно – няма значение, важното е маникюрът да заслепява всичко наоколо. А за да ти е супер лесно може да пробваш и със стикери.

5.Термална вода

Спрей с хидратираща и успокояваща термална вода е едно от първите неща, които стюардесите взимат в ръчния си багаж. Последвай примера им и се освежавай винаги, когато имаш нужда. Особено след дълги танци на дансинга по време на вашето фирмено тържество.

6. Инвестиция на сезона

Черна чанта, обсипана със златни частици. Това е перфектната, непретенциозна чанта за сезона. може да се съчетава както със светли, така и с типичните тъмни дрехи през зимата.

7. Перлено сако 

Тази дреха само по себе си е бижу. Ще бъдете топ, ако имате в гардероба сако от перли. А кой не би искал да е прегърнат от тях? Мега модерна инвестиция за сезона, с която ще бъдете неотразими на Коледното парти.

8. Малка черна рокля

Къде без нея? Тя трябва да присъства в гардероба на всяка дама. Този сезон на мода са черните рокли с златисти ръкави или яки. Бъдете смели и експериментирайте. Все пак веднъж е Нова година.

9. Палто от камила 

Класическото палто ще предаде завършеност на цялостната ви визия. Изберете класически цвят – черно, бяло или бежово. Потърсете си по-дълго палто за по-елегантен силует. Кожа с косъм е палтото шик за сезон 2015-2016, за по-смелите предлагаме точно това.

10. Парфюм

Едно пръскане и вече се усещаш, облечена в рокля висша мода, дори в момента да си гола/ истинските съблазнителки нанасят уханието си винаги директно върху кожата/. Изберете подходящия за вас аромат. Коментари