Флоралните принтове властват през лято 2015

Флоралният принт е абсолютен хит в момента. Разнообразието от мотиви, цветове и интерпретации разцъфна на модните подиуми и е готово да се настани в гардеробите ни. Ето и няколко модни съвета от дизайнерите, които ще ви помогнат да сте супер секси и шик през идващото лято.

1. Широки цветни панталони

Те не се нуждаят от други флорални стайлинг спътници. Напротив най-добре се съчетават с блузи с аксесоар в цвят, съдържащ в себе си принта. Ако това е светлосиньо, то нека блузата също да е в този цвят. Симпатично допълнение към сета би било голяма огърлица с цветя.

2.Свободен топ

Блузата на цветя би изглеждала великолепно в свободна кройка с три четвърти ръкави. Комбинира се идеално с бойфренд джинси в тъмен цвят. Ако все пак предпочиташ по-шик визия, съчетай с едноцветна пола.

3. Секси рокля

Забрави за ситните цветчета. Роклите този сезон включват ярки и едри флорални принтове. Избери рокля в стил 50-те, допълни с пръстен цвете и сложи слънчевите си очила. Неотразима си, нали?

4. Втален гащеризон

Безспорно големият флорален щамп в преобладаващо черно изглежда по-умерено от принтове с рози. Затова вталеният гащеризон, който ще изберете трябва да е в по-неутрални цветове и без презрамки. Останалата част от аутфита трябва да е възможно най-изчистена, въпреки че едно момиче винаги може да си позволи да сложи колие.

5. Спортно яке

Когато кежуал якето срещне свежия моден принт, резултатът е впечатляващ. Комбинирай дългото флорално яке с пола в пастел,бляскави бижута и високи токове.

Mодата през лято 2015. Рокли и поли с флорални принтове.

6. Феерична пола

Флоралният принт, който изглежда като акварел е страшно шик. Комбинирай с ярък цветен топ и няма да сгрешиш. Прибави чанта в златен цвят и смело напред.

7. Къс топ

Тънката талия е на показ този сезон, но да да избегнеш модните недоразумения балансирай с дължините. Ако сложиш къс топ, долната част от аутфита трябва да закрива колкото се може повече кожа. Избери къс топ с флорален принт в пастелно жълто, съчетай с тесни жълти панталони и бели сандали.

8. Обувките

Тенденциите при обувките този сезон са равните подметки, които обещават на краката ни да се чувстват добре. При избора може да заложите на актуалните принтове, естествените материи и леките конструкции.

9. Шапки

Малки, големи, с козирка, с голяма или малка периферия, от филц или от плат – шапките са универсален аксесоар за пролетта и лятото. Шапката това лято може успешно да подчертае ретро визията ти пък и стои страхотно на всяка прическа. А, когато дойдат изключително горещите дни ще си благодарна, ако си се вслушала в нашите съвети и си имаш една сламена шапка подръка. Коментари