Как любимата марка разкрива характера ви

Коя е любимата ви марка? Какъв е вашият стил? Определя ли облеклото характера. Отговорът е – да, да, да. Доказано е, че дрехите са отражение на вашия характер, нрав, стил и по долу ще ви дадем категорични доказателства, които да подкрепят тази тезата.

Дрехите и аксесоарите, произведени от известни дизайнери, винаги са били символ на ненадминат стил и уникална майсторска изработка. Демонстрация на индивидуалност и артистично вдъхновение. Още с първата си поява на пазара модните къщи са ориентирали продукцията си към определени група хора. И това в повечето случаи са били тези, които са притежавали висок стандарт на живот.

С все по-широкото навлизане на индустриализация модната индустрия определено става и по-достъпна. Дизайнерите започват да представят най-разнообразни линии – от висша мода до облекла за всеки ден.

А ето и какво издават за вас и характера ви марките, които обичате да носите и харесвате?

1. Prada

Тази марка се характеризира с определена класическа нотка и донякъде по-резервиран стил. Феновете на Prada ценят доброто качество и не смятат, че е задължително винаги да се придържат към последните и дръзки тенденции за сезоните. Привържениците на Prada са традиционалисти, които много добре знаят какво харесват и нямат никаква нужда от чуждо мнение по темата.

2. Burberry

Най-незаменимото качество на дрехите с марката Burberry е тяхната практичност. Феновете на тази икономична марка са винаги в крак с модата без значение от коя точно колекция е тяхната покупка. Почитателите на Вurberry се разпознават лесно. Те притежават умението да подбират гардероба си по два основни критерия – стил и многофункционалност.

3. Chanel

Разноцветната и многолика същност на Chanel се крие в умението на Карл Лагерфелд да вмъква своите иновативни идеи в класиката, характерна за линиите на Коко Шанел. Това е и причината привържениците на Chanel да се разделят на два основни типа – строго придържащи се към класическите модели и любители на шика. И ако има нещо, за което никога няма да съжалявате, че сте си го купили, то това определено са дрехите с марка Chanel.

4. Givenchy

Дамите, които са заложили на Givenchy олицетворяват авангардния стил. Комбинацията от цветове и дрехи може да е много разнообразна – от ярки и забелязващи се облекла до дрехи с ненатрапчив младежки дух. Определено смелостта е качеството, което е характерно за всички клиенти на Givenchy.

5. Michael Kors

Модната къща определено печели много фенове с умението да презентира всяка една колекция и то в присъствието на редица звездни личности. Привържениците на тази марка имат невероятен усет за тенденции и мода, но и определено предпочитат да не харчат всичките си налични средства за тях.

6. Louis Vuitton

Всичко зависи от начина, по който носите марката и артикулите на Louis Vuitton. Последователите на тази марка се разделят на два типа – тези, които непременно искат да демонстрират своя социален статус и такива, за които това просто е начин на живот.

Лесно ще ги познаете. При първите основният акцент пада върху емблемата на LV, докато при вторите тя е много елегантно замаскирана и не се набива на очи. За тях те е ежедневие и нямат нужда да я демонстрират на всички.

7. Gucci

Ако мъж или жена се спират на марката Gucci, със сигурност можем да твърдим, че са изключително смели, претенциозни и красноречиви. Сред отличителните черти на техния характер са безкомпромисността и силата, а модата е възможност да изразят това.

8. Celine

Celine определено е марката, която набира много привърженици и последователи в през последните години. И то какви. Това са хората, които предпочитат линиите да са изчистени, силуетите да са класически, а комбинациите стилни. Коментари