Диета за бързо отслабване с хляб

Няма сезон, в който диетите не са актуални. Жените винаги са на диета. Но ако трябва все пак да отличим сезона, в който се спазват най-много диети и то съвсем разбираемо, то това е лятото. Искате да влезете в новия бански, а няколко килограма ви пречат да се чувствате добре, хайде на диета.

Предлаганите диети в интернет пространството са стотици. Но при доста от тях резултатът е съмнителен или недълготраен, особено що се отнася до тези, при които се ограничава приема на храна до минимум. Сваляте бързо килограми, увреждате организма и след това бързо качвате, дори и двойно.

Бъдете бдителни, когато започвате поредната диета. Консултирайте се със специалист и преценете дали е подходяща за вашия организъм. Затова сега сега ще ви предложим една лесна за спазване диета, в която освен всичко друго се яде и хляб.

Да, съвсем правилно разбрахте. Яде се хляб, без никакво значение дали е диетичен, пълнозърстен, ръжен или обикновен бял хляб. Ако се спазва правилно след тази диета ще бъдете по-слаби с от 3 до 6 килограма само за седмица.

Важно да спазвате и няколко основни правила: може да пиете без ограничения вода и кафе. Към кафето може да прибавите мляко или течна сметана, но не повече от 200 милилитра дневно. Ясно е, че за да свалите килограми трябва да загърбите завинаги газираните и подсладени напитки, както и алкохола.

Освен, че качвате килограми от тях, те са и изключително вредни. При извънредни случаи като рожден ден, семеен празник, може да си позволите чаша бяло вино или една бира.

Диетата не е основана на пълен глад, така че ако ви престърже корема между основните хранения, хапнете зелена салата с добавка дресинг от кисело мляко и горчица или един от изброените плодове: ябълка, морков, банан.

Вариантите за закуска, обяд и вечеря са няколко. Сами изберете вашия диетичен режим. Може да редувате комбинациите, може да ги смесвате като примерно за закуска ядете от вариант едно, а за вечеря от вариант две. Но е важно да се придържате към избрания вариант и да не си „смесвате“ продукти от различните варианти, за да има ефект

Режим за диетата с хляб.

Сутрешна закуска

Първи вариант – 1 брой сварено яйце, 1 филия хляб по избор, 150 гр. обезмаслено кисело мляко.
Втори вариант- 1 филия хляб по избор, намазана с масло, плод ябълка и банан.
Трети варинат – 2 филии хляб по избор, лъжичка мед и 1 банан.
Четвърти вариант- няколко сухара, 200 мл.прясно мляко, фреш от портокал, 1 ябълка

Обедно меню

Първи вариант – около 200 гр. сварени картофи, зелева салата с моркови.
Втори вариант около 200 гр. сварени картофи, 100 гр. извара
Трети вариант – около 200 гр. сварени картофи, ситно нарязана шунка, бекон или пилешко-около 50 грама..
Четвърти вариант – около 200 гр. сварени картофи, 3-4 с.л. варен боб.

Към всеки от вариантите може да прибавите малка филийка хляб по избор

Меню за вечеря

Първи вариант– две филийки хляб по избор. Към тях прибавете някоя от следните добавки:

– около 100 гр. скариди, салата от краставици, домати и чесън, босилек и тънко парче сирене ;
– около 50 гр. нарязана на ситно шунка или пилешко месо, салата от краставици, домати и чесън, босилек и тънко парче сирене;

Втори вариант около 200 гр. задушена или печена, но нетлъста риба, 150 гр.сварени картофи, зелена салата с дресинг от кисело мляко или горчица, 1 банан. Коментари