Еднодневна топ диета за спешни случаи

Имаш специална среща точно след два дни и ужасно ти се иска да да се побереш в онази любима малка черна рокля, която кара мъжете да полудяват? Но определено днес никак не се чувстваш комфортно, стомахът ти се е подул, а ти през цялото време имаш чувството, че си глътнала топка.

Притесняваш се, че няма да успееш да свалиш онези два три килограма и тотално се отчайваш дори ти минава на ум „оригиналната“ мисъл да отложиш срещата за неопределено време, докато влезеш във форма.

Стоп. Не бива да се тревожиш чак толкова. Първо мъжът няма да се вглежда в някакви си два три килограма щом се е стигнало до рандеву. Ако наистина те е обзела паника, чети. Тук ще ти предложим един супер, бърз и ефикасен начин да решиш проблема .

Да започнем с диета. Тя е еднодневна или двудневна/ти избираш/

и се прилага в зависимост от килограмите, които искаш да свалиш за краткия период от време, който имаш. С гади диета ще се почувстваш лека, ефирна и определено много по- свежа. Е, вярно няма да те залъгваме и да ти обещаваме, че ще си като фиданка.

Няма как да отслабнеш толкова, че да падат дрехите. Невъзможно е да свалиш ударно пет-шест килограма за ден или два, но със сигурност ще забележиш резултата. А ако наистина я спазваш стриктно то още на втория ден ти обещаваме, че обличайки роклята ще изглеждаш ослепително.

Еднодневна диета за отслабване

Два дни, да започваме

Ето и диетата :

Необходими продукти

Купете, ябълки, лимони, месо – нетлъсто, сухари.

Първият ден се приемат

ябълки-6 броя
лимон-2 броя
месо-200 грама , без тлъстини

сухарчета-5 броя

През вторият ден увеличавате приема с по едно, тоест хапвате за деня седем ябълки, три лимона /изцедени на фреш/, месо около 300 грама, 6 сухарчета.

Това е храната, която имате право да приемате през този ден или двата дни на диета. Ако пиете кафе със захар, по-добре е да го спрете тези дни. Пийте поне два литра вода на ден, за да изгоните токсините от организма. Правете леки разтоварващи упражнения. Може да започнете с клякания, лицеви опори и напъни.

Внимание:

В никакъв случай не продължавайте тази диета повече от 1, максимум-2 дни. Тя е нискокалорична и изтощаваща за организма. Ако искате да влезете във форма и да свалите повече килограми, хубаво е да се обърнете преди това към специалист.

Диетологът ще проведе необходимите изследвания и според резултатите ще ви назначи хранителен режим, който да отговаря на вашите нужди. Пълното ограничаване от храна е вредно и дори опасно за живота. Коментари