Жабурене със зехтин за детоксикация на организма

Жабуренето със зехтин, не е просто приказка. Това е един уникален метод за пречистване и детоксикация на цялото тяло. Като цяло освен, че е много лесен за изпълнение е и полезен и успешен, казват специалисти.

Голяма част от хората в началото гледат доста скептично и не могат изобщо да повярват, че с прилагането му могат да решат доста от здравословните си проблеми.

Приложението му не изисква никакви усилия. Една проба няма да ви натежи, а и ще видите, че наистина има резултат.

На първо място, какво ни трябва: Нищо особено, малко студено пресовано слънчогледово олио или зехтин. Разбира се може за се използват и други масла като сусамово или кокосово

1.Начин на приложение

Веднага след като се събудите направете това. Вземете на гладно, задължително е да не сте яли, само една супена лъжица зехтин или олио. Внимание! Не се пие. Олиото остава в устата и бавно започвате да се жабуркате.

2. Процедурата с жабурене на олио трябва да трае не по-малко от 15-20 минути.

Както споменахме течността не бива да се поглъща, така че внимавайте, когато се жабурите.

В самото начало олиото ще бъде доста гъсто като смес, след това обаче ще става все по-рядко.

3. Кога сме извършили процедурата успешно ли?

Когато сместа стане много прозрачна, тоест рядка. Тогава се изплюва. Ще видите, че олиото вече няма нищо общо с първоначалния си вид. След жабуренето вече има млечно-бяла цвят. Хубаво е след жабуренето добре да изплакнете устата и задължително да измиете зъбите.

4.Кое е уникалното на това пречистване:

Всъщност всеки човек има слюнчени жлези. Една от функциите им е да отстраняват вредните производни от обмяната на веществата от кръвта. И така докато ние се жабурим, смучем или дъвчем, се наблюдава до четирикратно увеличение на кръвният поток, преминаващ през слюнчените жлези.

5. Какво се случва при пречистването със зехтин или олио?

Чрез слюнчените жлези се пречиства голямо количество от кръвта в организма. А самото олиото в конкретния случай успява да събере и свърже всичко ненужно и токсично за организма.

Жабурене със зехтин или олио за аюрведа пречистване

Важно е да се знае, че в края на процедурата тази течност е отровна. Това е така, защото е събрала всичко вредно и е опасно да се поглъща. Най-добре да я изплюем в тоалетната. Колкото и невероятно да ни звучи е пълна с вредни микроорганизми и токсини.

Как и колко често да прави това прочистване:

В началото на самия процес може да започнем с ударни дози. Тоест в продължение на половин месец, всяка сутрин да се прави процедурата с жабуренето.

Ако искаме да оздравеем още по-бързо ли?

Препоръчва се до три пъти на ден, като задължително трябва да е преди хранене или на гладно. Има заболявания, на които ще повлияе само за 5-7 дни, други обаче с хроничен характер, се нуждаят от по-дълъг курс. За да има ефект трябва да сме постоянни!

Как действа върху организма:

  • тялото ни изхвърля вредните микроби и токсини
  • метаболизма се активизира и обмяната на веществата се засилва. Това от своя страна действа благотворно и съживително върху жизнения ни тонус
  • коригира хормонален дисбаланс
  • зъбите се избелват като след полиране
  • намалява кървенето на венците, повлиява изключително добре лечение на парадонтоза
  • действа като стягащо средство на „разхлабени“ венци
  • лекува – болки в главата, зъбобол, акне, екзема и други кожни проблеми, чревни и стомашни заболявания, гинекологични проблеми
  • Спира или предотвратява развитието на кръвни, чернодробни, стомашни, белодробни заболявания
  • пречиства кръвта

Внимание!

Предупреждаваме че при използването на този метод понякога се наблюдават временни неразположения, но много рядко и то само в началото. Колкото повече напредвате с терапията те отшумяват. Както вече споменахме това е рядко и то само при хора с наистина много тежки здравословни проблемиКоментари

Здравейте,тази процедура я правя и има страхотен ефект найстина.Имам проблем с венците,и след няколко процедури ,спря кръвотечението и лошата миризма от устата,зъбите найстина стават много бели и много лъскави.Тази рецепта е от проф.Мермерски.Когато се сетя тогава я прилагам ,по2-пъти, 3-пъти и болката във венците ми отшумя.Препоръчвам ви я!Прилагайте я!

След тази процедура се чувстваш прероден.Става ти много леко на цялото тяло. Пробвайте!

15-20 минути не е ли много.

za koe po tochno ?

Може и по-малко. Аз съм го правила и за по-малко време.

Iaz bix go probvala , no tova olio ili zextin otkade se kupuva?

Вие сириозно ли????

SHTE SE PROBVAM.

shte probvam

Пробвала съм я. Това се знае отдавана, поне аз зная за нея от 70-те, 80-те години. Не бива да се употребява алкохол и цигари, да да има по- добър ефект.

Може ли вечер да се прави ?Няма ли да е по -добре да е преди лягане? Да се изчисти организма от токсините ,които сме вкарали в тялото си през деня . После се мият се зъбите и сън.
Само питам незнам ,по пътя на логиката сподед мен е така ,но искам компетентно мнение моля 🙂