Еротичен масаж на гърдите за разтърсващ оргазъм

Гърдите на жената са много чувствителна зона, въпреки че много от тях не мислят така. На голяма част от дамите и през ум не им е хрумвало, че чрез еротичен масаж на гърдите могат да изпитат един невероятно разтърсващ оргазъм. Според д-р Маршал Милър стимулацията на женските гърди може да докара до оргазъм само около 1% от жените. При това без допълнителна друга стимулация.

А гърдите, да бъдем честни, си остават един най-важните афродизиаци за мъжете,

те са тяхната невероятна еротична играчка, събуждат в тях похотливост и желание да ви имат. Дори и само с гледане, без пипане, циците полюшващи се под мокра тениска или палаво надникващи от деколтето, със сигурност ще разпалят мръснишкото в мъжките фантазии.

Но в този момент няма нужда да говорим само за мъжката половина и тяхната огромна любов към женските гърди. Да, гърдите на една жена могат да побъркат едни мъж, но стимулацията и еротичният масаж могат да ви докарат един разтърсващ оргазъм, за който не сте и мечтали.

Ако мъжа иска да побърка жената до него нека започне с леко докосване

и стимулиране, нежните и плавни докосвания по външната част на гърдите са втората крачка към достигането на заветната цел. За да подлуди мъжът трябва да съсредоточи първоначално само връхчетата на пръстите около гърдите, а движенията трябва да са много плавни и кръгообразни. Следващата фаза е пълна концентрация върху зърната.

Едно леко пощипване и подръпване на зърната ще достави огормно удоволствие и на двамата. Пикът на насладата ще дойде, когато мъжът поеме гърдите с уста и ги обсипе с целувки. Акцентът обаче трябва де е върху самите зърна.

Жена получава интензивен разтърсващ оргазъм при еротична стимулация на гърдите

Въпреки че учените с опитват да ни убедят, че достигането на оргазъм чрез симулация на гърдите е много рядко явление.

Има една простичка истина, трябва да знаете как да достигнете до него с помощта на вашия партньор или сама.

Има жени, които обичат нежните ласки, харесват плавното галене и целуване на гърдите. Други пък точно обратното предпочитат мъжа да действа малко по-грубо и настъпателно. Обожават разтриването на зърната, хапането, лекото драскане, някои дори използват щипки за зърната. Това води до лека, но много възбуждаща и сладка болка.

С увеличаването на възбудата, гърдите се втвърдяват,а зърната настръхват.

Когато зърната набъбнат те се увеличават почти с една четвърт и съответно чувствителността им нараства многократно. При всяко последващо докосване и стимулация на гърдите от страна на вашия партньор усещането става все по-силно и доста се доближава до онова, което чувствате преди достигането на клиторен оргазъм.

Ако партньорът съумее енергично да стимулира зърната ви, то възбудата ще започне да отеква като пулсиращо удоволствие и там долу, докато не изригнете в мощен оргазъм.

За да успеете да се насладите на този вид оргазъм, което не никак лесно, трябва да сте напълно спокойна,

да сте се отпуснали както физически, така и психически. Да имате пълна вяра на половинката си и най-вече да се чувствате комфортно в негово присъствието, особено, когато започне да стимулира гърдите ви. Не на последно място, бъдете търпеливи, тъй като за да усетите пълната наслада са ви необходими поне 10-15 минути постоянно стимулиране.

Ако вече сте го преживели, вие сте една от малкото щастливки, които имат до себе си партньор, който перфектно знае как да накара една жена да се почувства в рая. На печелившите – Честито! Коментари