3 прости правила за разтърсващи оргазми

Ако от време на време си мислиш, че няма да ти е излишен един ясен наръчник по секс, в който да са събрани основните на това приятно изкуство, което да преглеждаш и оставяш дискретно на нощното шкафче/особено, когато някой гастролиращ мъж не прави разлика между тази и онази точка/, то книгата „Сексът: ръководство за употреба“ на Фелиша Зопол, е точно за теб.

Няма какво да се лъжем – сексът е едно от най-приятните неща на този свят и като истинска секс-фурия знаеш, че удоволствието от него ти се полага в пълния му блясък, а той често се постига лесно, стига да имаш добро ръководство за това.

В повечето случаи информацията, която можеш да се открие в нета, не е много надеждна. Порното пък, използвано като „образователен“ източник, може да изкриви представите ти за това какво трябва да се случва между двама души в леглото.

В своята книга „Сексът – ръководство за,употреба“, Фелиша Зопол отговаря на въпросите на напреднали и начинаещи. Събрахме за теб някои от най-важните уроци на секс-експерта, за щастлив секс живот, с който сме на 100% съгласни.

Пет пъти „П“.

Или перфектната подготовка предотвратява провала на представлението. Това включва да полагаш усилия да поддържаш във форма както тялото си, което е основният играч в креватните занимания, така и във връзката си. В книгата си Фелиша Зопол пише, че за щастлив сексуален живот трябва да се занимаваш с три основни зони на тялото си. Любовните дръжки – махни ги! Гръдните мускули – поддържай ги. Вагиналните мускули – упражненията на Кегел са изключително важни!

Секс-експертката е категорична, че физическите упражнения ще осигурят по-добро изживяване, така че не пропускай фитнеса с оправданието, че ще ти трябва повече време, за да се приготвиш за срещата си. Зопол предлага и комплекс от елементарни упражнения, които можеш да правиш всеки ден у дома, защото не се знае кога гаджето ще те изненада на вратата.

Позиционни игри

Много пъти смет ти казвали, че ще владееш оргазма си най-добре в поза „ездачка“. По този начин можеш да контролираш ъгъла и дълбочината на проникване, както и скоростта и интензивността на акта. Казано метафорично: ти поръчваш музиката.

Но, както казва Зопол, има и други важни пози, които не бива да пропускаш, ако обичаш да се наслаждаваш на черешката на тортата – добрата клиторна стимулация. Тя е алтернатива на агресивните движения. Това дава по-голямо удоволствие и за двама ви, категорична е Зопол. Според нея е важно, в която и да е поза, след проникването да нагласите позицията на телата си така, че партньорът ти да докосва клитора с пубисните си кости. Да речем докато пенисът му е в постоянен контакт с G точката ти.

В света на играчките

Светът на секс аксесоарите никога няма да е същия след излизането на Петдесет нюанса сиво. Приносът на британската домакиня Е. Л . Джеймс за навлизането на смятаните доскоро за „алтернативни удоволствия“ в ежедневния сексуален живот на двойките, безусловно заслужава нашите искрени благодарности.

Никой не може да те накара да си падаш по камшиците, но пък може да се окаже, че ти харесва да ти слагат пухени белезници и превръзка на очите. Да влизаш в ролята на палавата медицинска сестра или пък да каните трети човек в леглото.

Фелиш Зопол нарича тези примери „алтернативни форми на сексуален контакт“ и е убедена, че ако проведеш спокоен разговор с партньора за това кое ти харесва и кое не, има голям шанс той да се окаже склонен да експериментира. Не е нужно да инвестираш и твърде много средства в скъпи секс играчки.

В дома ти има достатъчно неща, които можеш да използваш, за да направиш преживяването по-пикантно. Ще изброим само няколко неща, които Зопол предлага – душ, мобилен телефон в режим вибрация, кубчета лед, пухена четка, шал. И описва как точно да ги използваш на макс.

Зопол дава пример и какви са мъжете според издръжливостта им в секса:

1. 0-2 минути преждевременна еякулция

2. 3-10 минути-средно ниво

3. 13-30 минути- над средното ниво

4. 30-40 минути свръхиздръжливост

5. над 45+ минути – вие сте супер герой Коментари